Menubalk - In- uitloggen

Nascholing

Inhoudopsgave


GAIA
Voor het aanvragen van accreditatie, beoordelen van nascholingen, vastleggen van nascholingspunten en herregistratie is een digitaal systeem ontwikkeld (GAIA = Gemeenschappelijke Accreditatie Internet Applicatie). Meer informatie vindt u op de website van de KNMG (de KNMG faciliteert de wetenschappelijke verenigingen bij het GAIA dossier).

Kosten accreditatieaanvraag NIV (2022)
€ 280,50 excl. BTW voor gesponsorde en/of commerciële bijeenkomsten
€ 127,50 excl. BTW voor niet-gesponsorde, niet-commerciële bijeenkomsten en/of regionale refereeravonden

GAIA verklaard voor jonge klaren NIV
Jonge klaren krijgen vanaf hun eerste registratie te maken met GAIA voor hun nascholingsdossier (voor zowel interne geneeskunde als de differentiatie). Hiervoor is een korte handleiding gemaakt om hen hierbij op weg te helpen. Deze handleiding kan uiteraard ook door iets minder jonge klaren als naslag gebruikt worden!

Afspraken & Wetenswaardigheden Accreditatieproces NIV
Door de tijd heen wordt het accreditatieproces aangepast en/of aangescherpt. De afspraken en wetenswaardigheden die voor internisten en congresorganisaties van belang zijn staan in de bijlage ‘afspraken en wetenswaardigheden accreditatieproces NIV'.

Huishoudelijk reglement NIV
De Commissie Accreditatie toetst nascholingsactiviteiten op basis van vastgestelde criteria. Voor het huishoudelijk reglement van de commissie verwijzen wij u naar de bijlage.