Menubalk - In- uitloggen

Om goede zorg op maat te bieden, vormt ZorgSaam Ziekenhuis samen met de ambulancedienst, thuiszorg en ouderenzorglocaties, ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen. Ook heeft zij een partnership met het UZ Gent.

De inwoners van Zeeuws-Vlaanderen kunnen voor ziekenhuiszorg op drie locaties terecht (Terneuzen, Hulst en Oostburg) voor goed toegankelijke medische zorg. ZorgSaam Ziekenhuis heeft 234 bedden, de zorg wordt geleverd door ongeveer 1.100 medewerkers en 115 specialisten. De ziekenhuislocaties beschikken over moderne faciliteiten, waaronder een 3Tesla MRI, twee multislice CT’s, een dialyse-afdeling en een cardiologisch interventiecentrum.

Zeeuws-Vlaanderen is een prachtig gebied gelegen tussen de Westerschelde en België met veel ruimte, recreatiemogelijkheden en natuurschoon. Mooie steden als Gent, Brugge en Antwerpen liggen in de buurt. En het is een zeer prettige regio om te wonen en te werken

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Generalist
Ziekenhuis: 
ZorgSaam Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Terneuzen
Website ziekenhuis: 
www.zorgsaam.org
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken per 1 april 2020 een waarnemend internist voor poliklinische activiteiten en diensten. Percentage FTE invulling is in overleg. De opdracht kan op basis van detachering of als zzp’er worden ingevuld.

De vakgroep bestaat momenteel uit 9 vrijgevestigde specialisten: 1 MDL-arts, 1 algemeen internist/scopist, 2 nefrologen, 2 endocrinologen, 2 oncologen en 1 hematoloog. De werkzaamheden van de vakgroep Interne Geneeskunde & MDL zijn verdeeld over drie locaties. Kliniek en polikliniek in Terneuzen en poliklinieken in Hulst en Oostburg.

Er is een goede samenwerking met de omliggende ziekenhuizen in Zuidwest-Nederland en uiteraard met het dichtstbij gelegen academisch ziekenhuis UZ Gent (B) en het groot algemeen ziekenhuis Maria Middelares Gent (B).

Vacature per: 
woensdag, 1 april, 2020
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Waarneming
Duur functie: 
Onbepaald
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
woensdag, 1 april, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Inlichtingen
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met het dagelijks bestuur van de vakgroep via tel: 0115-688715, 0115-677281 of via dbintmdl@zzv.nl.

Solliciteren
Uw schriftelijke sollicitatie, inclusief CV, kunt u richten aan:
Coöperatie Vrijgevestigde Medisch Specialisten ZorgSaam u.a., t.a.v. Ingrid Vroege, directeur,
Wielingenlaan 2, 4535 PA Terneuzen of e-mail: cvms@zzv.nl