Menubalk - In- uitloggen

Het motto van het St Jansdal is 'Je zorgt voor elkaar'. Dit motto laat duidelijk zien waar het St Jansdal voor staat: een kwalitatief goed ziekenhuis waar mensen werken die verstand van zaken hebben en die werken vanuit een grote betrokkenheid bij alle mensen om hen heen. De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 18 internisten. Wij zijn werkzaam op de locaties Harderwijk en Lelystad. Een goede werksfeer en laagdrempelig contact met collega’s vinden wij erg belangrijk. Wij verzorgen tevens de opleiding tot ziekenhuisarts. Binnen de interne geneeskunde zijn de volgende specialisaties aanwezig;
• endocrinologie;
• nefrologie;
• vasculaire geneeskunde;
• hemato-oncologie
• infectieziekten
Ook werken wij nauw samen met de vakgroep geriatrie.
Onze poliklinische werkzaamheden worden ondersteund door diabetesverpleegkundigen, vasculair verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Als endocrinoloog maak je onderdeel uit van Diabetescentrum St Jansdal, waar wij hoogwaardige diabeteszorg aan volwassen personen met diabetes bieden.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Endocrinologie
Ziekenhuis: 
Ziekenhuis St Jansdal
Locatie: 
Harderwijk en Lelystad
Plaats: 
Harderwijk
Website ziekenhuis: 
https://www.werkenbijstjansdal.nl/
Wij zoeken / wij bieden: 

In verband met langdurige ziekte van één van onze collega's zijn wij op zoek naar een internist-endocrinoloog die ons team komt versterken, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Als internist met aandachtsgebied endocrinologie ben je verantwoordelijk voor de poliklinische behandeling van patiënten met een endocriene ziekte. Dit doe je zowel op de locatie Harderwijk als Lelystad waarbij je in Harderwijk ook diensten doet. Supervisie van de afdeling algemeen interne geneeskunde en het begeleiden van de ziekenhuisartsen en coassistenten zijn eveneens jouw verantwoordelijkheid. Er is een goede regionale samenwerking met het UMC Utrecht op het gebied van schildkliercarcinoom en complexe endocrinologische casuïstiek.
Binnen ziekenhuis St Jansdal bieden wij jou een afwisselende baan waarin alle facetten van de endocrinologie aan bod komen. Wij zijn als vakgroep in loondienst, gepaste zorg met voldoende tijd voor de patiënt en 1,5 lijnszorg zijn speerpunten van de vakgroep. Binnen ons ziekenhuis krijg je als internist de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen je eigen vakgebied en daarbuiten.

Wat bieden wij jou?
• Een jaarcontract voor 40,5 uur per week (0,9 FTE), verdeeld over 4 dagen. Indien gewenst is een kleiner contract (van 30 of 35 uur per week) ook bespreekbaar. De standplaats is Harderwijk.
• De salariëring van een internist is in overeenstemming met de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten
• Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Daarnaast bieden wij interessante extra’s, waaronder korting op jouw zorgverzekeringspremie, bedrijfsfitness en de MKA (Meer Keuze Arbeidsvoorwaarden) regeling.
• Via de St Jansdal academie kun je (online) werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook zijn er regelmatig leuke initiatieven, waaronder workshops, om jou gezond en vitaal te houden.

Wat vragen wij van jou?
• Een afgeronde opleiding interne geneeskunde met aandachtsgebied endocrinologie. Ook internisten met een samengesteld profiel waaronder endocrinologie worden uitgenodigd om te solliciteren.
• Ervaring met EPIC en affiniteit met diabeteszorg zijn een pré.
Daarnaast ben je een enthousiaste collega die goed kan samenwerken met verschillende disciplines en heb je een sterk empathisch vermogen.

Vacature per: 
dinsdag, 1 november, 2022
% FTE: 
90.00
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
dinsdag, 17 oktober, 2023
Wijze solliciteren / informatie: 

Ben je enthousiast?
Je kunt jouw sollicitatiebrief richten aan Bart Valkema, zorgmanager via mail: B.Valkema@stjansdal.nl
Wil je liever eerst meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Heleen de Wit of Mariska Vlot, internist-endocrinologen via telefoonnummer 0341- 46 3747 (telefoonnummer polikliniek).
We ontvangen jouw motivatie en CV graag uiterlijk 17 oktober. Uiterlijk een week na je sollicitatie ontvang je een reactie van ons.
Het aanvragen van een VOG (verklaring omtrent gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure voor externe sollicitanten. Bij aanname verzorgen wij de aanvraag digitaal. De kosten hiervoor worden vergoed. Het navragen van recente referenties kan deel uitmaken van de procedure.