Menubalk - In- uitloggen

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Generalist
Ziekenhuis: 
Ziekenhuis Rivierenland
Locatie: 
Plaats: 
Tiel
Website ziekenhuis: 
www.zrt.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken een enthousiaste, flexibel ingestelde Algemeen Internist (0.75-0.88FTE), die naast een aandachtsgebied de Interne Geneeskunde in de volle breedte wil uitoefenen.

Kandidaten met een endoscopie-certificaat of de wens dit te behalen genieten de voorkeur.

De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat momenteel uit  8 internisten, ondersteund door 1 Chef de Clinique en 3 ANIOS. Het is een goed functionerende vakgroep met een gevarieerde, groeiende praktijk voor de regio Rivierenland met een adherentie van 120.000 inwoners. Er is een samenwerking met de MDL-artsen van het St. Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein. Werkzaamheden worden zowel in Tiel als in de buiten-poliklinieken in Culemborg en Beneden-Leeuwen verricht.

Op dit moment hebben 3 internisten van onze vakgroep een endoscopie- en BVO-certificaat.Eén van hen gaat per 1 mei 2019 met pensioen. Sinds 2017 bieden wij een opleidingsstage endoscopie en wordt een collega uit de vakgroep opgeleid tot internist-endoscopist. In de nabije toekomst zal in samenwerking met de NIV deze opleidingsstage landelijk aangeboden worden aan internisten (in opleiding), ook buiten onze vakgroep.

 

Vacature per: 
woensdag, 1 mei, 2019
% FTE: 
0.88
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
onbepaalde tijd
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
zaterdag, 15 december, 2018
Wijze solliciteren / informatie: 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medisch vakgroepmanager: de heer M.L.R. Tjin-A-Ton (internist-oncoloog) of de vakgroepvoorzitter: de heer  A. van der Beek (internist-endoscopist) via het secretariaat interne geneeskunde (tel: 0344-674524) óf met de voorzitter van het CMSB de heer drs. F.A. Hillebrand via het secretariaat van het CMSB (tel: 0344-674223)

Solliciteren

Uw schriftelijke sollicitatie, vergezeld van uw curriculum vitae, kunt u sturen naar de heer drs. F.A. Hillebrand. E-mail: personeelsadministratie@zrt.nl