Menubalk - In- uitloggen

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Ziekenhuis Rivierenland
Locatie: 
Plaats: 
Tiel
Website ziekenhuis: 
www.zrt.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken een enthousiaste, flexibel ingestelde  Internist-hematoloog (0.75FTE), die naast het aandachtsgebied de Interne Geneeskunde in de volle breedte wil uitoefenen.

De hemato-oncologische zorg wordt op dit moment verzorgd door 1 hematoloog en 2 medisch-oncologen, ondersteund door 3 verpleegkundig specialisten. Ziekenhuis Rivierenland is een HOVON echelon D ziekenhuis. Er is een goede regionale samenwerking met het UMC-Utrecht als tertiair verwijscentrum. Van onze nieuwe collega hematoloog verwachten wij dat deze samen met de zittende hematoloog de toekomstbestendigheid van de benigne hematologische en de hemato-oncologische zorg voor onze regio zal borgen.

De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat momenteel uit  8 internisten, ondersteund door 1 Chef de Clinique en 3 ANIOS. Het is een goed functionerende vakgroep met een gevarieerde, groeiende praktijk voor de regio Rivierenland met een adherentie van 120.000 inwoners. Er is een samenwerking met de MDL-artsen van het St. Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein. Werkzaamheden worden zowel in Tiel als in de buiten-poliklinieken in Culemborg en Beneden-Leeuwen verricht.  Op dit moment hebben 3 internisten van onze vakgroep een endoscopie- en BVO-certificaat. Sinds 2017 bieden wij een opleidingsstage endoscopie en wordt een collega uit de vakgroep opgeleid tot internist-endoscopist. In de nabije toekomst zal in samenwerking met de NIV deze opleidingsstage landelijk aangeboden worden aan internisten (in opleiding), ook buiten onze vakgroep.

Vacature per: 
zondag, 1 september, 2019
% FTE: 
0.75
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
onbepaalde tijd
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
vrijdag, 1 maart, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medisch vakgroepmanager: de heer M.L.R. Tjin-A-Ton (internist-oncoloog) of de vakgroepvoorzitter: de heer  A. van der Beek (internist-endoscopist) via het secretariaat interne geneeskunde (tel: 0344-674524) óf met de voorzitter van het CMSB de heer drs. F.A. Hillebrand via het secretariaat van het CMSB (tel: 0344-674223)

 

Solliciteren

Uw schriftelijke sollicitatie, vergezeld van uw curriculum vitae, kunt u  vóór 1 maart 2019  sturen naar de heer drs. F.A. Hillebrand. E-mail: personeelsadministratie@zrt.nl