Menubalk - In- uitloggen

De vakgroep Interne Geneeskunde van het  Coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf Rivierenland bestaat uit 9 internisten, ondersteund door 3 ANIOS.

Het is een goed functionerende vakgroep met een gevarieerde, groeiende praktijk voor de regio Rivierenland met een adherentie van 120.000 inwoners. Werkzaamheden worden zowel in Tiel als in de buiten-poliklinieken in Culemborg en Beneden-Leeuwen verricht.

De hemato-oncologische zorg wordt verzorgd door 2 hematologen en 2 oncologen, ondersteund door 3 verpleegkundig specialisten.

Er is een goede regionale samenwerking. Het UMC-Utrecht is het tertiaire verwijscentrum.

 

.

 

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Ziekenhuis Rivierenland
Locatie: 
Plaats: 
Tiel
Website ziekenhuis: 
www.zrt.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken een enthousiaste, flexibel ingestelde collega die naast de hematologie, ook de Interne Geneeskunde in de volle breedte wil uitoefenen.

Van onze nieuwe collega hematoloog verwachten wij dat deze, samen met de zittende hematoloog, de benigne hematologische en de hemato-oncologische zorg voor onze regio zal borgen.

Vacature per: 
vrijdag, 1 mei, 2020
% FTE: 
0.75
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
onbepaalde tijd.
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
vrijdag, 8 november, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

de medisch vakgroepmanager: de heer M.L.R. Tjin-A-Ton (internist-oncoloog) of de vakgroepvoorzitter: de heer  A. van der Beek (internist-endoscopist), beiden bereikbaar via het secretariaat interne geneeskunde (tel: 0344-674524),

óf met de voorzitter van het CMSB, de heer drs. T.P.Bruggink (tel: 0344-674276)

Uw schriftelijke sollicitatie, vergezeld van uw curriculum vitae, kunt u sturen naar de heer T.P. Bruggink, via personeelsadministratie@zrt.nl.

Sluitingsdatum voor deze vacature is 1 november 2019.