Menubalk - In- uitloggen

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT heeft een topklinische ambitie en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Intensive care
Ziekenhuis: 
Ziekenhuis Groep Twente
Locatie: 
Almelo
Plaats: 
Almelo
Website ziekenhuis: 
www.zgt.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wegens vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een

Intensivist

De vakgroep Intensive Care bestaat uit 8 intensivisten (6.4 fte). Het verpleegkundig team (51 FTE) speelt  een belangrijke rol binnen onze afdeling en zijn erg betrokken bij de organisatie. In 2017 is onze nieuwe afdeling in gebruik genomen en op dit moment zijn er 12 bedden operationeel. Onze Intensive Care voldoet aan de laatste inzichten als het gaat om patiënt – en verpleegkundig comfort. Zo heeft elke kamer o.a. beademings- en dialysefaciliteiten, zijn verpleegkundige hulpmiddelen geïntegreerd in de patiëntenkamers, alle medische hulpmiddelen zijn aanwezig en beschikken we over dynamische verlichting van de kamers.

Vacature per: 
maandag, 27 januari, 2020
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
vrijdag, 21 februari, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dr. A.W.M.M. Koopman-van Gemert, voorzitter en medisch manager vakgroep Intensive Care, telefoon 088 708 5094 of 06 553 389 87, a.vgemert@zgt.nl of de dienstdoend intensivist, telefoon 088 708 3230. Op zgt.nl vindt u meer informatie over ZGT.  

Uw sollicitatie stuurt u vóór 21 februari 2020, o.v.v. vacaturenummer MS20-AH003, via deze link: https://bit.ly/2uwrKoV

De sollicitatiegesprekken met de vakgroep Intensive Care vinden plaats op 3 maart 2020.