Menubalk - In- uitloggen

Ziekenhuis Amstelland is een algemeen ziekenhuis en vervult een belangrijke zorgfunctie voor de regio én voor de Joodse gemeenschap in Nederland. Met circa 1000 medewerkers biedt het ziekenhuis medische en verpleegkundige zorg van hoge kwaliteit in een patiëntvriendelijke en kleinschalige omgeving. Jaarlijks worden er normaliter ruim 20.000 opnames verzorgd (inclusief dagbehandelingen). Ziekenhuis Amstelland wil zich verder profileren in de zorg passend bij een algemeen ziekenhuis. De patiënt staat daarbij centraal. Er wordt gewerkt aan een beter en breder zorgpakket en een nauwere samenwerking met collega-zorginstellingen en huisartsen. Ons ziekenhuis heeft een samenwerkingsverband met Amsterdam UMC.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Endocrinologie
Ziekenhuis: 
Ziekenhuis Amstelland
Locatie: 
Plaats: 
Amstelveen
Website ziekenhuis: 
https://ziekenhuisamstelland.nl/nl/
Wij zoeken / wij bieden: 

De functie
De nieuw aan te stellen collega zal werkzaam zijn voor 3 dagen per week. Het betreft initieel een tijdelijk contract en bij wederzijdse geschiktheid gevolgd door toetreding tot de Maatschap MSB Amstelland, waarbij gewerkt wordt in vrije vestiging met een inverdienregeling.

Wij vragen
Een allround internist met aandachtsgebied endocrinologie met goede communicatieve vaardigheden. Affiniteit met acute interne geneeskunde en opleiden zijn gewenst. De ambitie om te participeren in ziekenhuis- en stafactiviteiten stellen we op prijs. Ook collega's in de laatste fase van hun opleiding worden uitgenodigd te solliciteren.

Vacature per: 
zaterdag, 1 januari, 2022
% FTE: 
0.60
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
Het betreft initieel een tijdelijk contract, en bij wederzijdse geschiktheid gevolgd door toetreding tot de MSB, waarbij gewerkt wordt in vrije vestiging met een inverdienregeling.
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
woensdag, 1 september, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Uw schriftelijke sollicitatie met volledig curriculum vitae en vermelding van referenties kunt u voor 1 september 2021 richten aan: Maatschap Medisch Specialistisch Bedrijf Amstelland, t.a.v. mw. W.de Boer, managementassistent, Laan van de Helende Meesters 8, 1186 AM Amstelveen of via wiboe@zha.nl
Nadere informatie wordt u graag verstrekt door dr. L. Schilder of dr. G.J. Timmers (internisten) te bereiken via de receptie van Ziekenhuis Amstelland 020-7557000.