Menubalk - In- uitloggen

Over Ziekenhuis Amstelland

Ziekenhuis Amstelland is een algemeen ziekenhuis en vervult een belangrijke zorgfunctie voor de regio én voor de Joodse gemeenschap in Nederland. Met ca 1000 medewerkers biedt het ziekenhuis medische en verpleegkundige zorg van hoge kwaliteit in een patiëntvriendelijke en kleinschalige omgeving. Jaarlijks worden er normaliter ruim 20.000 opnames verzorgd (inclusief dagbehandelingen). Ziekenhuis Amstelland wil zich verder profileren in de zorg passend bij een algemeen ziekenhuis. De patiënt staat daarbij centraal. Er wordt gewerkt aan een beter en breder zorgpakket en een nauwere samenwerking met collega-zorginstellingen en huisartsen. Verschillende disciplines in ons ziekenhuis werken samen met Amsterdam UMC.

Over MSB Amstelland

MSB Amstelland is een maatschap met ca 70 maten en is gevestigd te Amstelveen. In MSB Amstelland worden naast de vrijgevestigde specialisten ook de specialisten in dienstverband en de specialisten waarmee een nauwe samenwerking bestaat, samengebracht. De focus ligt op kwaliteit en het leveren van algemene ziekenhuiszorg met korte toegangstijden in een multidisciplinaire omgeving, waar de menselijke maat voorop staat.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Algemeen
Generalist
Intensive care
Ziekenhuis: 
Ziekenhuis Amstelland
Locatie: 
Plaats: 
Amstelveen
Website ziekenhuis: 
https://www.ziekenhuisamstelland.nl/
Wij zoeken / wij bieden: 

Maatschap Medisch Specialistisch Bedrijf Amstelland (MSB Amstelland) zoekt in verband met de pensionering van één van onze intensivisten per 1 januari 2022 een

Internist-Intensivist (0,75 FTE)

Ons team bestaat uit vijf jonge intensivisten, behorend tot de vakgroep Interne Geneeskunde/MDL. We zoeken een pragmatisch ingestelde enthousiaste internist-intensivist, die werkzaamheden uitvoert als intensivist en als algemeen internist.

Elke werkdag is anders en bestaat uit IC zorg (waarbij inbegrepen het SIT team, reanimatieteam en de acute opvang op de SEH), de supervisie klinische afdelingen Interne Geneeskunde en poliklinische zorg.

De IC, welke tezamen met de CCU negen bedden heeft, is een goed geoutilleerde basis IC, waarbij we de beschikking hebben over echografie, CVVH, en Picco. Wij behandelen alle patiënten categorieën met uitzondering van de cardio- en neurochirurgie. Op de Intensive Care zijn geen arts assistenten werkzaam,  verrichtingen worden door de intensivisten zelf verricht.

De Intensive Care participeert in een regionaal samenwerkingsverband met het Amsterdam UMC als tertiair centrum.

De functie

 

De nieuw aan te stellen collega zal initieel werkzaam zijn voor 0,75 FTE, waarbij gewerkt wordt in vrije vestiging met een inverdienregeling.

Wij vragen

De laatste jaren is het aantal intensivisten uitgebreid van drie naar vijf met het doel de IC verder te professionaliseren en uit te breiden. Wij verwachten groei van het ziekenhuis door zorgherschikking  in samenwerking met de omliggende ziekenhuizen. Vind jij het leuk om weer breed met je vak bezig te zijn, heb je twee rechter handen en een gezonde dosis humor? Dan nodigen we je uit te reageren.

Participatie in ziekenhuis- en stafactiviteiten stellen we op prijs. Ook collega's in de laatste fase van hun opleiding worden uitgenodigd te solliciteren.
 

 

Vacature per: 
zaterdag, 1 januari, 2022
% FTE: 
0.75
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
Onbepaalde tijd
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
zondag, 1 augustus, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Uw schriftelijke sollicitatie met volledig curriculum vitae en vermelding van referenties kunt u voor 1 augustus 2021 richten aan: Maatschap Medisch Specialistisch Bedrijf Amstelland, t.a.v. mw. W.de Boer, managementassistent, Laan van de Helende Meesters 8, 1186 AM Amstelveen of via wiboe@zha.nl

Nadere informatie wordt u graag verstrekt door één van de intensivisten (Michel Barnas, Saheed Khan, Mirjam Kop en/of Timo Roeleveld) te bereiken via de receptie van Ziekenhuis Amstelland 020-7557000.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing / overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.