Menubalk - In- uitloggen

Ziekenhuis Amstelland is een algemeen ziekenhuis en vervult een belangrijke zorgfunctie voor de regio én voor de Joodse gemeenschap in Nederland. Met 255 bedden en ruim 1000 medewerkers biedt het ziekenhuis medische en verpleegkundige zorg van hoge kwaliteit in een patiëntvriendelijke en kleinschalige omgeving. Jaarlijks worden er ruim 29.000 opnames verzorgd (inclusief dagbehandelingen). Ziekenhuis Amstelland wil zich verder profileren in de zorg passend bij een algemeen ziekenhuis. De patiënt staat daarbij centraal. Er wordt gewerkt aan een beter en breder zorgpakket en een nauwere samenwerking met collega-zorginstellingen en huisartsen. Verschillende disciplines in ons ziekenhuis werken samen met het VUmc.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Ouderengeneeskunde
Ziekenhuis: 
Ziekenhuis Amstelland
Locatie: 
Plaats: 
Amstelveen
Website ziekenhuis: 
https://www.ziekenhuisamstelland.nl/nl/patienten/specialismen-en-afdelingen/behandeladviescentrum-ouderengeneeskunde/
Wij zoeken / wij bieden: 

Internist ouderengeneeskunde (0,6- 0,8FTE)

In verband met uitbreiding zijn wij op zoek naar een internist ouderengeneeskunde die vanaf 1 januari 2020 ons team kan versterken.

Wat ga je doen?

Je zult je voornamelijk bezighouden poliklinische werkzaamheden op het behandel- en adviescentrum ouderengeneeskunde,  klinische consulten en medebehandelingen. Daarnaast wordt er geparticipeerd in diensten van de interne geneeskunde. Je superviseert de verpleegkundigen en fellow van het team. Wij beoefenen de ouderengeneeskunde in de volle breedte. Poliklinisch worden patiënten gezien voor alle binnen de ouderengeneeskunde geldende verwijzingen. Het behandel en adviescentrum ouderengeneeskunde is in 2014 opgericht, het aantal (poli)klinische consulten is sindsdien sterk gegroeid. We verwachten dat deze groei zich komende jaren zal doorzetten en we onze activiteiten in het ziekenhuis verder zullen uitbreiden. Er zijn momenteel twee internisten ouderengeneeskunde werkzaam, 3 geriatrie verpleegkundigen en een verpleegkundig specialist in opleiding. Er is een perifere stage voor het aandachtsgebied interne ouderengeneeskunde vanuit het Amsterdam UMC, locatie VUmc.  

De afdeling werkt intensief samen met andere disciplines en specialismen binnen het ziekenhuis in multidisciplinaire zorgtrajecten. Daarnaast bestaat er een goede samenwerking met huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en GGZ in de regio.

Wie ben jij?

Als internist ouderengeneeskunde wordt van jou een actieve inbreng verwacht binnen het team ouderengeneeskunde en het ziekenhuis. Je bent gemotiveerd om samen met ons de zorg voor ouderen in het ziekenhuis Amstelland de komende jaren te verbeteren. Je bent een collegiale en motiverende teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden. Collega’s die in de afrondende fase zitten van hun opleiding worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren. Indien gewenst bestaat de mogelijkheid een dag mee te lopen om kennis te maken met de vakgroepleden, de afdeling en het ziekenhuis.

Wat wij bieden!

  • Het betreft een aanstelling van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging
  • Een afwisselende baan voor 0,6-0.8 FTE in een enthousiast betrokken team.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO ziekenhuizen AMS, inschaling afhankelijk van werkervaring (maximaal €11.941. per maand op basis van 1.0 FTE)  

 

Vacature per: 
woensdag, 1 januari, 2020
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
dinsdag, 5 november, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Je schriftelijke sollicitatie met volledig curriculum vitae kun je tot 1 november richten aan de afdeling Recruitment. Wij nemen dan binnen twee weken na het sluiten van de vacature contact met je op.

Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij Dr. Marijke Trappenburg of Drs. Elske Gieteling, internisten ouderengeneeskunde, via telefoonnummer: 020-7556236.