Menubalk - In- uitloggen

 

VieCuri is een TopKlinisch ziekenhuis met locaties in Venlo en Venray en enkele buitenpoli’s in omliggende gemeenten. Werken bij VieCuri betekent werken in een ziekenhuis met ruimte voor professionals. Meer ruimte en verantwoordelijkheid om je beroep uit te oefenen. VieCuri maakt deel uit van een samenwerkingsverband van zesentwintig vooraanstaande opleidingsziekenhuizen die topklinische en vaak hooggespecialiseerde medische zorg verlenen en een duidelijke focus hebben op wetenschap en innovatie: de vereniging van Samenwerkende Topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ). Als opleidingsziekenhuis investeren wij in onze mensen. Zodat we niet alleen de beste zorg kunnen bieden aan onze patiënten, maar ook de beste professionals in huis hebben die de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en hun professionele e ambities waar te maken.

 

Binnen het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB)zijn ruim 170 medisch specialisten in vrije vestiging en in dienstverband actief. Het MSB levert samen met VieCuri hoogwaardige medisch specialistische patiëntenzorg. Het MSB hecht veel waarde aan innovatie, kwaliteit en samenwerking binnen de regio. 

 

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
VieCuri MC
Locatie: 
Venlo/Venray
Plaats: 
Venlo
Website ziekenhuis: 
www.VieCuri.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

 

In verband met pensionering is er per 1 november 2021een vacature beschikbaar voor een 

 

Internist-Oncoloog (0,8 FTE)

 

 

De vakgroep Interne Geneeskunde van VieCuri bestaat momenteel uit 12 internisten. Er zijn differentiaties in de oncologie/hematologie, nefrologie, vasculaire geneeskunde en endocrinologie. De werkzaamheden van de vakgroep zijn verdeeld over de locaties Venlo en Venray, waarbij spoedzorg en hoog complexe zorg zijn geconcentreerd op de locatie Venlo.

Er is een opleidingserkenning Inwendige Geneeskunde voor de duur van 3,5 jaar.

 

Wij zoeken een enthousiaste internist-oncoloog die de medische oncologie in de volle breedte kan uitoefenen. U heeft affiniteit met wetenschappelijk onderzoek en met opleiden. U bezit over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden. U zult werkzaamhedenverrichten in zowel Venlo als Venray. 

 

Wij bieden een plaats in een ambitieus en collegiaal team van internisten, met een duidelijke ambitie tot het leveren van topklinische zorg. Voor deze ambitie is er een adequate ondersteuning d.m.v. een Physician Assistant en een goed uitgerust trialbureau.

De nieuwe internist zal starten als chef-de-clinique met uitzicht op een vaste positie binnen de stafmaatschap MSB. Salariëring vindt plaats volgens de AMS regeling. 

 

 

Vacature per: 
dinsdag, 1 november, 2022
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
Onbepaald
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
donderdag, 1 september, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Inlichtingen over deze functie worden u graag verstrekt door de voorzitter van de vakgroep, Dr. J.H.M.J. Vestjens, Internist- Oncoloog of doormedisch leider Drs A. Koster, Internist-hematoloog 

(077-3205555).

Uw schriftelijke sollicitatie, vergezeld van uw CV en motivatie, kunt u voor 1 september a.s. richten aan de heer drs. F.G.M. Verstegen, hoofd bureau MSB VieCuri, via werken@viecuri.nl