Menubalk - In- uitloggen

Vermoeidheidkliniek is er voor reguliere zorg voor patiënten met ernstige aanhoudende vermoeidheid, ME/cvs en fibromyalgie. Omdat de oorzaak onbekend is worden de klachten aangepakt. Dat doen we op de poli van onze medisch specialisten en in ons multidisciplinair behandelcentrum.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Generalist
Meervoudig profiel
Ziekenhuis: 
VermoeidheidKliniek
Locatie: 
Plaats: 
Tiel, Lelystad, de Bilt
Website ziekenhuis: 
https://vermoeidheidkliniek.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken een internist met minimaal 2-5 jaar ervaring voor de uitbreiding van de polikliniek van Vermoeidheidkliniek. U wordt onderdeel van een gedreven team van internist, reumatoloog, een somnoloog, psycholoog, ergotherapeut, psychosomatische fysiotherapeut, oefentherapeut en diëtist. Het streven is om hoogwaardige zorg te leveren aan patiënten met chronische vermoeidheid, ME/cvs en fibromyalgie. De Vermoeidheidkliniek heeft nu 3 vestigingen in Lelystad, de Bilt en Tiel. Werkzaamheden zijn poliklinisch, part time, geen diensten en eventueel goed te combineren met andere werkzaamheden. Aanstelling o.b.v. overleg.

Neem voor meer informatie contact op met de directeur Pierre de Roy (06-53930236), die ook kan zorgen voor contact met de medisch specialisten.

Vacature per: 
maandag, 4 maart, 2019
% FTE: 
60.00
Contractvorm: 
Bespreekbaar
Duur functie: 
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
dinsdag, 2 april, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Graag ontvangen we een motivatiebrief met CV via info@vermoeidheidkliniek.nl ter attentie van directeur Pierre de Roy.