Menubalk - In- uitloggen

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een dynamisch streekziekenhuis voor de inwoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Er zijn buitenpoliklinieken in Hellevoetsluis en Brielle. Het ziekenhuis is binnen 45 auto-minuten te bereiken vanuit Rotterdam.

Met ruim 120 medisch specialisten zetten we ons in om optimale zorg te verlenen met een persoonlijke benadering van de patiƫnt. Er wordt intensief samengewerkt met andere ziekenhuizen uit de regio. Er zijn goede contacten met huisartsen (onder andere met 1,5 lijnsprojecten) en de verpleeghuizen.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Algemeen
Generalist
Ouderengeneeskunde
Ziekenhuis: 
Van Weel Bethesda Ziekenhuis
Locatie: 
Dirksland
Plaats: 
Dirksland
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

De vakgroep Interne Geneeskunde is een jonge en enthousiaste groep van 15 internisten. Bijna alle aandachtsgebieden zijn in de vakgroep vertegenwoordigd, waarbij iedereen naast zijn aandachtsgebied ook de volle breedte van de interne geneeskunde uitoefent. De vakgroep participeert actief in de ziekenhuisorganisatie en heeft een belangrijke rol in de acute zorg. Wij nemen deel aan de opleiding van coassistenten vanuit Erasmus MC.

Vanwege waarneming en uitbreiding van werkzaamheden zoekt de vakgroep Interne Geneeskunde een chef de clinique voor de periode van ten minste 7 maanden. Wij zoeken een enthousiaste collega, met goede communicatieve vaardigheden voor klinische en poliklinische werkzaamheden. De werkzaamheden omvatten de volle breedte van de interne geneeskunde. Doordat de vacature flexibel ingevuld kan worden, kunnen kandidaten met alle sub-specialismen reageren op deze vacature. Vanwege samenwerking met het verpleeghuis nodigen we kandidaten met het aandachtsgebied ouderengeneeskunde ook nadrukkelijk uit om ook te solliciteren.

Vacature per: 
dinsdag, 6 september, 2022
% FTE: 
70.00
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
ten minste 7 maanden
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
vrijdag, 30 september, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met M.J. Dekkers, voorzitter van de vakgroep, 0187-607134, r.dekkers@vanweelbethesda.nl of I van Groeningen, internist en voorzitter msb, 0187-607464 i.vangroeningen@vanweelbethesda.nl. Sollicitaties graag per mail doorsturen.