Menubalk - In- uitloggen

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een dynamisch streekziekenhuis in Dirksland. Het is een ziekenhuis met een prettige werksfeer, waar we ons met passie inzetten voor optimale zorg voor onze patiënten. In de regio werken we intensief samen met de andere ziekenhuizen voor topklinische zorg. Met de huisartsen wordt er gewerkt in 1,5-lijnszorg. Ook zijn er goede contacten met de verschillende verpleeghuizen in de regio. De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 12 internisten, die naast hun aandachtsgebied, de volle interne geneeskunde uitoefenen. Wij nemen deel aan de opleiding van coassistenten vanuit Erasmus MC. Daarnaast is de vakgroep op diverse terreinen betrokken met zorginnovatie.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Algemeen
Generalist
Meervoudig profiel
Acute geneeskunde
Allergologie/immunologie
Endocrinologie
Hematologie
Infectieziekten
Nefrologie
Oncologie
Ouderengeneeskunde
Vasculaire geneeskunde
Ziekenhuis: 
Van Weel Bethesda Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Dirksland
Website ziekenhuis: 
www.vanweelbethesda.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Vanwege (tijdelijke) uitbreiding van werkzaamheden zoekt de vakgroep Interne Geneeskunde een chef de clinique voor de periode van 9 maanden en mogelijk langer. Wij zoeken een enthousiaste collega, met goede communicatieve vaardigheden voor klinische en poliklinische werkzaamheden. De werkzaamheden omvatten de volle breedte van de interne geneeskunde. Doordat de vacature flexibel ingevuld kan worden, kunnen kandidaten met alle sub-specialismen reageren op deze vacature. Voor kandidaten met het aandachtsgebied ouderengeneeskunde zijn er interessante mogelijkheden voor nieuwe zorginitiatieven. Het aantal werkdagen wordt in onderling overleg bepaald. 

Vacature per: 
vrijdag, 1 oktober, 2021
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
ten minste 9 maanden
Reden vacature: 
Reageren voor: 
maandag, 27 september, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met M.J. Dekkers, voorzitter van de vakgroep, 0187-607134, r.dekkers@vanweelbethesda.nl of I van Groeningen, internist, 0187-607464 i.vangroeningen@vanweelbethesda.nl. Sollicitaties graag per mail doorsturen.