Menubalk - In- uitloggen

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) werkt als academisch ziekenhuis nauw samen met andere ziekenhuizen in het Onderwijs- en Opleidingsregio Noord- en Oost-Nederland (OOR). Binnen de afdeling Interne Geneeskunde bestaat sinds 12 jaar het Universitair Centrum Ouderengeneeskunde (UCO), waaraan zeven internisten-ouderengeneeskunde/klinisch geriaters, verpleegkundig consulenten en verpleegkundig specialisten, een neuroloog, een ouderenpsychiater, neuropsychologen en een geriatrie fysiotherapeut verbonden zijn. Ons team bestaat verder uit diverse wetenschappelijke onderzoekers.

De ouderengeneeskunde wordt poliklinisch en klinisch uitgeoefend. Daarnaast is er een multidisciplinair (geheugenteam)overleg in samenwerking met de afdelingen Neurologie, Ouderenpsychiatrie & Neuropsychologie, onderdeel van het Alzheimer Centrum Groningen, de Osteoporose polikliniek en de val(poli)kliniek. Het UCO is UMCG-breed betrokken bij de patiëntenzorg voor patiënten met complexe zorgprocessen en moeilijke behandelbeslissingen.
De vakgroep levert een belangrijke bijdrage aan het onderwijs binnen alle fasen van de geneeskunde studie en de opleiding van internisten en ouderenpsychiaters. Daarnaast heeft zij opleidingsbevoegdheid voor internisten ouderen geneeskunde en klinisch geriaters.

Healthy Ageing is het speerpunt van het UMCG en het UCO draagt zowel met patiëntenzorg als met research bij aan drie thema’s, namelijk ‘Besluitvorming bij oudere patiënten en multimorbiditeit’, ‘Optimalisatie van patiënt-gerelateerde uitkomsten voor ouderen in 2e- lijns zorgtrajecten’ en ‘Delier en cognitieve stoornissen’. In het adherentiegebied van het UMCG is er een uitstekend functionerend regionaal geriatrie- en dementienetwerk waarbinnen met een aantal ziekenhuizen en andere zorgpartners nauw wordt samengewerkt. Daarnaast werkt het UCO samen met het Zorg Innovatie Forum aan innovatieve, integrale ouderenzorg. Gelet op onze samenwerking binnen het UMCG en de regionale partners, wordt interesse in cognitieve stoornissen en/of acute ouderengeneeskunde op prijs gesteld.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Ouderengeneeskunde
Ziekenhuis: 
UMCG
Locatie: 
Plaats: 
Groningen
Website ziekenhuis: 
https://www.umcg.nl/NL/UMCG/Werken_in_het_UMCG/Vacatures/Externe_vacatures/Medischwetenschappelijk_personeel/Paginas/Klinisch_geriater_enof_internist-Ouderengeneeskunde.aspx
Wij zoeken / wij bieden: 

Per 15 november 2019 ontstaat een aanstellingsplek voor een enthousiaste klinisch geriater en/of internist-ouderengeneeskunde.
Ook algemeen internisten of internisten met een meervoudige opleidingsdifferentiatie worden uitgenodigd om te solliciteren.

Wat vragen wij

Wij zoeken een positief ingestelde, enthousiaste, ondernemende collega die geregistreerd is (of op korte termijn geregistreerd wordt) en, naast directe patiëntenzorg, affiniteit heeft met opleiding en interesse heeft in wetenschappelijk (promotie)onderzoek.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het gaat om een aanstelling van 0,8 - 1,0 fte.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO van Universitair Medische Centra (CAO-UMC) en de honoreringsregeling voor medische specialisten. Afhankelijk van uw relevante werkervaring en opleiding wordt u een passend salarisaanbod gedaan. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met prof. dr. B.C. van Munster, internist-geriater,e-mail: b.c.van.munster@umcg.nl (e-mail niet gebruiken om te solliciteren).
 

 

Vacature per: 
vrijdag, 15 november, 2019
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
jaarcontract, zicht op onbepaald
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
dinsdag, 12 november, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 11 november 2019.
Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.