Menubalk - In- uitloggen

WAT GA JE DOEN
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze klinisch geriater of internist-ouderengeneeskunde voor onze 3 ziekenhuizen van Treant, locaties Hoogeveen, Emmen, Stadskanaal. Alle facetten van het werk als geriater komen aan bod. Je krijgt de mogelijkheid om met ons verder te werken aan de ontwikkeling van de geriatrie. De werkzaamheden worden in onderling overleg verdeeld. Je bent in principe bereid op elke locatie te werken en neemt deel aan de 24-uurs bereikbaarheidsdienst. Je zult op maximaal 2 locaties worden ingezet.

WAAR GA JE WERKEN
De vakgroep geriatrie bestaat nu uit 2 klinisch geriaters en 3 internisten-ouderengeneeskunde. We werken samen met PA's Geriatrie en verpleegkundig consulenten Geriatrie. De klinische afdeling gecombineerd met GTU-bedden is gelokaliseerd in Emmen evenals de dagkliniek. Op de lokaties Stadskanaal en Hoogeveen zijn poliklinische spreekuren. We hebben een uitgebreide medebehandelingsfunctie in de kliniek. De vakgroep is betrokken bij het onderwijs aan diverse groepen. Binnen het ziekenhuis werkt de vakgroep nauw samen met andere specialismen in zorgpaden en in het MDO palliatieve zorg.

TREANT ZORGGROEP
Treant Zorggroep levert ziekenhuiszorg en langdurige zorg vanuit 3 ziekenhuislocaties en 17 centra voor wonen en zorg en thuiszorg. Samen met andere zorgpartners wordt zorg geleverd, dichtbij huis als het kan en verder weg als dat nodig is. Ruim 300.000 inwoners van de regio Hoogeveen-Emmen-Stadskanaal kunnen bij Treant terecht voor de best mogelijke zorg. Binnen Treant werken 240 medisch specialisten en 5.900 medewerkers die zich dagelijks inzetten om deze zorg mogelijk te maken. Kernwaarden, die de leidraad vormen voor het handelen binnen Treant, zijn duidelijk, ondernemend, betrokken en gastvrij.

MSCT
De medische staf van Treant is verenigd in de coöperatie Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT). Een unieke bundeling van krachten van een voltallige ziekenhuisstaf (vrijgevestigden, dienstverbanders, apothekers, psychologen en klinisch chemici) op deze schaal. Om op die manier met slagkracht en gelijkgericht een bijdrage te leveren aan goede, bereikbare en betaalbare zorg.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Ouderengeneeskunde
Ziekenhuis: 
Treant Zorggroep
Locatie: 
Emmen, Hoogeveen, Stadskanaal
Plaats: 
Emmen, Hoogeveen, Stadskanaal
Website ziekenhuis: 
https://www.solliciterenbijtreant.nl/ams/klinisch-geriater-1774
Wij zoeken / wij bieden: 

WIE ZOEKEN WIJ
Ben je flexibel, een snelle denker en heb je de kennis én durf om direct aan de slag te gaan met het ontwikkelen van Treantbrede zorg voor ouderen? Dan heb jij een streepje voor. We zoeken een netwerker ‘van nature’, die in onze grote en complexe organisatie snel zijn/haar weg gevonden heeft. Belangstelling voor of ervaring in medisch management is van harte welkom. Je hebt een kritische blik op de kwaliteit van onze zorg en levert een actieve bijdrage aan de borging en verbetering daarvan.

WAT BIEDEN WIJ
Een dynamische functie (80-100%) met enthousiaste collega’s. Er zijn volop kansen om te bouwen, te ontwikkelen en mee te denken over de toekomst van de zorg aan de ouderen in onze regio. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de AMS richtlijnen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Drenthe en Zuid-Groningen kenmerken zich door mooie natuur en vele prachtige dorpen en enkele grotere steden die goed bereikbaar zijn vanuit onze ziekenhuislocaties. Het is een gebied waar werk en ontspanning goed gecombineerd kunnen worden. Het aanbod van aantrekkelijke woningen (in de steden of in de natuur) en de goede scholen dragen bij aan een uitstekend leefklimaat.
Daarbij zijn bij ons volop kansen om te bouwen, te ontwikkelen en mee te denken over de toekomst van de zorg in onze regio.

Vacature per: 
dinsdag, 4 januari, 2022
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar met evt. verlenging
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
maandag, 17 januari, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

BEN JE ENTHOUSIAST?
Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 16 januari 2022 via de onderstaande link:
https://www.solliciterenbijtreant.nl/ams/klinisch-geriater-1774

Je bent van harte welkom om een dag mee te kijken en kennis te maken met de collega’s van de vakgroep. Neem hiervoor en voor meer informatie contact op met Antoinette Scheepmaker of Nathalie Dral, klinisch geriaters, via telefoonnummer 088-1291286.
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het Team Recruitment, bereikbaar via telefoonnummer 088 129 56 56.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.