Menubalk - In- uitloggen

Waar ga je werken
De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 29 internisten en MDL artsen, waarvan 2 hematologen en 5 oncologen. Er is een goede onderlinge samenwerking in een prettige, open sfeer. We zijn opleidingskliniek Interne Geneeskunde voor de eerste drie jaren van de opleiding. De klinische zorg is geconcentreerd op locatie Emmen; poliklinische zorg vindt ook plaats op de locaties Stadskanaal en Hoogeveen.

Treant zorggroep
Treant bundelt de krachten van 3 ziekenhuislocaties en 17 centra voor wonen en zorg. Binnen ons ruime adherentiegebied met circa 300.000 inwoners van Drenthe bieden we aandacht voor de best mogelijke zorg en staan kwaliteit, patiënt veiligheid en gastvrijheid hoog in het vaandel.
Onze 260 medisch specialisten en 6.300 medewerkers zetten zich daar volledig voor in. De kliniek is geconcentreerd op locatie Emmen, waarbij een deel van de electieve poliklinische zorg en dagbehandeling plaatsvindt op locaties Stadskanaal en Hoogeveen.

MSCT
De medische staf van Treant is verenigd in de coöperatie Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT). Een unieke bundeling van krachten van een voltallige ziekenhuisstaf (vrijgevestigden, dienstverbanders, apothekers, psychologen en klinisch chemici) op deze schaal. Om op die manier met slagkracht en gelijkgericht een bijdrage te leveren aan goede, bereikbare en betaalbare zorg.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Treant zorggroep
Locatie: 
Emmen
Plaats: 
Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal
Website ziekenhuis: 
https://www.solliciterenbijtreant.nl/ams/hematoloog-1731
Wij zoeken / wij bieden: 

Je bent een enthousiaste en betrokken allround internist-hematoloog die het vak in de volle breedte kan uitoefenen. Je gaat voor hoogwaardige zorg en opleiding en levert daar graag een actieve bijdrage aan. Je participeert in de algemene interne diensten en de zaalsupervisie oncologie/hematologie.

Wat bieden wij
Een dynamische functie met enthousiaste en hardwerkende collega’s in een goede sfeer. Er wordt actief geparticipeerd in studies met ondersteuning van research- en datamanagement. Binnen de regio is er een nauwe samenwerking met het UMCG. We bieden je volop kansen om te bouwen, te ontwikkelen en mee te denken over de toekomst van de zorg in onze regio. In eerste instantie bieden wij een arbeidsovereenkomst voor 6 maanden volgens de arbeidsvoorwaarden van de AMS met nadien de mogelijkheid tot toetreding in vrije vestiging.

Vacature per: 
woensdag, 24 november, 2021
% FTE: 
100.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
6 maanden volgens de arbeidsvoorwaarden van de AMS met nadien de mogelijkheid tot toetreding in vrije vestiging.
Reden vacature: 
Reageren voor: 
dinsdag, 7 december, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Solliciteren kan tot en met 7 december 2021 via onze website: https://www.solliciterenbijtreant.nl/ams/hematoloog-1731
Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie, neem gerust contact op met onze vakgroepvoorzitter Janneke Mulder ( j.mulder@treant.nl), Zoran Erjavec, hematoloog (z.erjavec@treant.nl) of Margriet Blaauw, management assistente (f.m.blaauw@treant.nl 0622144890). Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het Team Recruitment, bereikbaar via telefoonnummer 088 129 56 56.