Menubalk - In- uitloggen

Waar ga je werken

Treant Zorggroep bundelt de krachten van 3 ziekenhuislocaties en 17 centra voor wonen en zorg. Het adherentiegebied is groot en beslaat zo’n 300.000 inwoners.
De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 29 internisten en MDL artsen, waarvan 2 hematologen en 5 oncologen. Er is een goede onderlinge samenwerking in een prettige, open sfeer. We zijn opleidingskliniek Interne Geneeskunde voor de eerste drie jaren van de opleiding. De klinische zorg is geconcentreerd op locatie Emmen; poliklinische zorg vindt ook plaats op de locaties Stadskanaal en Hoogeveen.

MSCT

De medische staf van Treant is verenigd in de coöperatie Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT). Een unieke bundeling van krachten van een voltallige ziekenhuisstaf (vrijgevestigden, dienstverbanders, apothekers, psychologen en klinisch chemici) op deze schaal. Om op die manier met slagkracht en gelijkgericht een bijdrage te leveren aan goede, bereikbare en betaalbare zorg.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Treant Zorggroep
Locatie: 
Emmen, Hoogeveen, Stadskanaal
Plaats: 
Emmen
Website ziekenhuis: 
www.treant.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wat ga je doen

Een uitdagende baan in een groot perifeer ziekenhuis met ambitieuze en enthousiaste collega’s en een zeer divers patiënten aanbod. Als hematoloog ga je binnen ons team het vak in de volle breedte uitoefenen met ruimte voor verdieping en deelname aan (HOVON- )studies. Er is een nauwe samenwerking met het UMCG.

Wie zoeken wij

Je bent een enthousiaste en betrokken allround internist-hematoloog die het vak in de volle breedte kan uitoefenen. Je gaat voor hoogwaardige zorg en opleiding en levert daar graag een actieve bijdrage aan. Je participeert in de algemene interne diensten en de zaalsupervisie oncologie/hematologie.

Wat bieden wij

Een dynamische functie met enthousiaste en hardwerkende collega’s in een goede sfeer. Er wordt actief geparticipeerd in studies met ondersteuning van research- en datamanagement. Binnen de regio is er een nauwe samenwerking met het UMCG. We bieden je volop kansen om te bouwen, te ontwikkelen en mee te denken over de toekomst van de zorg in onze regio. In eerste instantie bieden wij een arbeidsovereenkomst voor 6 maanden volgens de arbeidsvoorwaarden van de AMS met nadien de mogelijkheid tot toetreding in vrije vestiging.

Vacature per: 
dinsdag, 16 november, 2021
% FTE: 
0.90
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
6 maanden met mogelijkheid tot toetreden
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
donderdag, 16 december, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie, neem gerust contact op met onze vakgroepvoorzitter Janneke Mulder ( j.mulder@treant.nl), Zoran Erjavec, hematoloog (z.erjavec@treant.nl) of Margriet Blaauw, management assistente (f.m.blaauw@treant.nl 0622144890).

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kunt u contact opnemen met het secretariaat P&O Advies, telefoon 0591 65 56 35.

Veiligheid staat bij ons voorop. Wij checken altijd uw referenties en zien graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) tegemoet.
Treant Zorggroep voert een preventief vaccinatiebeleid tegen Hepatitis B. Dit betekent dat u, voordat u bij ons kunt werken, aantoonbaar voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd. Indien dat bij u (nog) niet het geval is, dan verzorgen wij de vaccinatie voor u.