Menubalk - In- uitloggen

Treant Zorggroep

Treant bundelt de krachten van 3 ziekenhuislocaties en 17 centra voor wonen en zorg. Bij ons kunnen de ruim 300.000 inwoners van de regio Hoogeveen-Emmen-Stadskanaal terecht voor de best mogelijke zorg. Onze 260 medisch specialisten en 6.300 medewerkers zetten zich daar volledig voor in. Wij zijn er trots op dat we geaccrediteerd zijn voor onze ziekenhuiszorg en verpleeg-, revalidatie- en ouderenzorg. Samen met onze partners zorgen we voor zorg dicht bij huis als het kan, verder weg als het nodig is.

MSCT

De medische staf van Treant is verenigd in de coöperatie Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT). Een unieke bundeling van krachten van een voltallige ziekenhuisstaf (vrijgevestigden, dienstverbanders, apothekers, psychologen en klinisch chemici) op deze schaal. Om op die manier met slagkracht en gelijkgericht een bijdrage te leveren aan goede, bereikbare en betaalbare zorg.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Nefrologie
Ziekenhuis: 
Treant Zorggroep
Locatie: 
Emmen - Stadskanaal - Hoogeveen - Beilen
Plaats: 
flexibel inzetbaar over de locaties
Website ziekenhuis: 
www.treant.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

De vakgroep Interne Geneeskunde & MDL zoekt een volwaardig Nefroloog.

De vakgroep Interne Geneeskunde & MDL bestaat uit een team van 30 internisten en MDL artsen die werkzaam zijn op de drie locaties van het ziekenhuis. Vijf van de internisten zijn geregistreerd in het aandachtsgebied nefrologie. Binnen de vakgroep zijn de aandachtsgebieden hematologie, medische oncologie, endocrinologie, infectieziekten, vasculaire geneeskunde en MDL vertegenwoordigd. Wij verzorgen een driejarige vooropleiding interne geneeskunde, welke recent is gevisiteerd.

De klinische nefrologie is gecentreerd op locatie Emmen, alwaar ook de dialyse afdeling gevestigd is. Voorts wordt er ambulant gedialyseerd op locatie Beilen, Dialyse Kliniek Noord. We hebben de zorg voor ongeveer 100 hemodialyse patiënten en 20 peritoneale dialyse patiënten. We hebben een capaciteit van 20 nachtelijke centrumhemodialyse. Op alle drie locaties is er een nierfalencarrousel.

Profiel

Door een verschuiving van taken in het team zijn wij per direct op zoek naar een volwaardige internist-nefroloog. We zoeken een enthousiaste en betrokken collega die flexibel inzetbaar is op meerdere locaties.

Vacature per: 
donderdag, 23 mei, 2019
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
In eerste instantie bieden wij een arbeidsovereenkomst voor 6 maanden volgens de arbeidsvoorwaarden van de AMS, bij geschiktheid volgt toetreding in vrije vestiging tot de vakgroep B.V.
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
maandag, 17 juni, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Janneke Mulder, nefroloog en Medisch Manager, telefoon 0591-691911 of Margriet Blaauw, management assistente van de vakgroep, telefoon 06-22144890. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kunt u contact opnemen met het secretariaat P&O Advies, telefoon 0591 65 56 35.

Veiligheid staat bij ons voorop. Wij checken altijd uw referenties en zien graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) tegemoet.

Treant Zorggroep voert een preventief vaccinatiebeleid tegen Hepatitis B. Dit betekent dat u, voordat u bij ons kunt werken, aantoonbaar voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd. Indien dat bij u (nog) niet het geval is, dan verzorgen wij de vaccinatie voor u.

Sollicitatie

Solliciteren kan tot en met 17 juni 2019 via www.werkenbijtreant .nl