Menubalk - In- uitloggen

Treant Zorggroep

Treant bundelt de krachten van 3 ziekenhuislocaties en 17 centra voor wonen en zorg.  Bij ons kunnen de ruim 300.000 inwoners van de regio Hoogeveen-Emmen-Stadskanaal terecht voor de best mogelijke zorg. Onze 260 medisch specialisten en 6.300 medewerkers zetten zich daar volledig voor in.

Wij zijn er trots op dat we geaccrediteerd zijn voor onze ziekenhuiszorg en verpleeg-, revalidatie- en ouderenzorg. Samen met onze Partners zorgen we voor zorg dicht bij huis als het kan, verder weg als het nodig is.

MSCT

De medische staf van Treant is verenigd in de  coöperatie Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT). Een unieke bundeling van krachten van een voltallige ziekenhuisstaf (vrijgevestigden, dienstverbanders, apothekers, psychologen en klinisch chemici) op deze schaal. Om op die manier met slagkracht en gelijkgericht een bijdrage te leveren aan goede, bereikbare en betaalbare zorg.

De vakgroep Interne Geneeskunde & MDL bestaat uit een team van 31 internisten. Er zijn differentiaties in de oncologie/hematologie, nefrologie, MDL, Acute geneeskunde en infectieziekten en vasculaire geneeskunde en endocrinologie. De werkzaamheden van de vakgroep zijn verdeeld over de drie ziekenhuislocaties van Treant in Hoogeveen, Emmen en Stadskanaal.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Generalist
Ziekenhuis: 
Treant Zorggroep
Locatie: 
Plaats: 
Emmen
Website ziekenhuis: 
www.treant.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Vanwege zwangerschapsvervanging voor 2 collegae zoeken wij per 18 maart a.s. tot 1 september 2019 een internist-endocrinoloog of  internist met ruime ervaring in de endocrinologie die het vak in de breedte kan uitoefenen.

Profiel

Je bent een enthousiaste en betrokken collega. Je zal binnen het endo-vasculaire team met name samenwerken met 3 internist-endocrinologen en 1 internist-vasculair geneeskundige.

Je hebt een kritische blik op de kwaliteit van onze zorg en levert een actieve bijdrage aan de borging en verbetering daarvan. Je bent inzetbaar op alle ziekenhuislocaties, met het zwaartepunt op locaties Emmen en Stadskanaal. Je oefent klinische en poliklinische zorg uit in de volle breedte en neemt deel aan de diensten.

Ons aanbod

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de AMS richtlijnen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Vacature per: 
donderdag, 24 januari, 2019
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
6 maanden
Reden vacature: 
zwangerschapsverlof
Reageren voor: 
vrijdag, 1 maart, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Informatie

Voor inlichtingen over deze functie kunt u contact opnemen met Sandra Loves, endocrinoloog, telefoon 0591-691 911 of John Poels, internist, medisch manager vakgroep interne & MDL, telefoon 0599-654 654.

Voor informatie omtrent de procedure kunt u contact opnemen met het secretariaat P&O, telefoon 0591-655638.

Sollicitatie

Solliciteren kan tot en met 1 maart 2019 via www.treant.nl.