Menubalk - In- uitloggen

Treant heeft één SEH, gevestigd in ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. Deze recent gebouwde state-of-the-art SEH en het ziekenhuis hebben een bovenregionale functie met PCI, CVA-zorg, acute vaatchirurgie, CBRN, level 2 IC en centrum seksueel geweld. PSA en spoedechografie zijn geïntegreerde onderdelen van de dagelijkse praktijk. Treant heeft de erkenning voor de opleiding interne geneeskunde, heelkunde en cardiologie.
Om goede zorg te kunnen leveren en te kunnen aansluiten op de vraag naar acute zorg binnen de regio, is de inzet van professionals hard nodig. De vakgroep Spoedeisende Geneeskunde bestaat nu uit 7 SEH-artsen; er zijn (nog) geen internisten acute geneeskunde. De samenwerking met andere specialismen is goed en kenmerkt zich door korte lijnen. Er is een nauwe samenwerking met de huisartsenpost, waardoor er nauwelijks zelfverwijzers naar de SEH komen. De Treant-locaties Bethesda in Hoogeveen en Refaja in Stadskanaal hebben basisspoedposten.
De regio waarin je gaat werken heeft een uitdagende, zeer diverse patiëntenpopulatie. Het is een gebied waar werk en ontspanning goed gecombineerd kunnen worden. Het aanbod van aantrekkelijke woningen en de goede scholen dragen bij aan een uitstekend leefklimaat. De mooie natuur en een ruim culinair en cultureel aanbod in de regio bieden een goede aanvulling.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Algemeen
Ziekenhuis: 
Treant ziekenhuiszorg
Locatie: 
Ziekenhuislocatie Scheper
Plaats: 
Emmen
Website ziekenhuis: 
https://www.solliciterenbijtreant.nl/ams/internist-acute-geneeskunde
Wij zoeken / wij bieden: 

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar twee enthousiaste en ambitieuze internisten acute geneeskunde!
Wat ga je doen
Je werkt als internist acute geneeskunde volledig mee in de patiëntenzorg voor alle voor de beschouwende specialismen ingestuurde patiënten op de SEH en zorgt daarnaast samen met de SEH-arts voor de supervisie. In het dynamische team van de SEH werk je met SEH-verpleegkundigen, ANIOS SEH, A(N)IOS interne geneeskunde, heelkunde en huisartsgeneeskunde. Je geeft supervisie en onderwijs aan arts-assistenten, physician assistants SEH, coassistenten en verpleegkundigen.
Daarnaast ontwikkel en implementeer je de acute leerlijn voor de AIOS. Als “pionier” in de acute interne geneeskunde binnen Treant nodigen we je uit om mee te denken over aanvullende werkzaamheden, die de toegevoegde waarde van jouw vak vergroten.
Je neemt graag deel aan ziekenhuis- en stafcommissies en levert daarmee een bijdrage aan de organisatie. Vanzelfsprekend ben je lid van de medische staf.

Wie zoeken wij
Ben jij die enthousiaste en ambitieuze internist acute geneeskunde die zich samen met het team SEH-artsen hard wil maken voor de doorontwikkeling van de SEH van een groot perifeer ziekenhuis? Heb jij goede ideeën om een acute leerlijn op te zetten voor de AIOS van de interne geneeskunde? Wil jij als “pionier” de meerwaarde van jouw vak neerzetten? Heb jij je opleiding tot internist acute geneeskunde bijna of al helemaal afgerond? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren!

Wat bieden wij
Een dynamische en nieuwe functie met enthousiaste collega’s in een plezierige werk- en woonomgeving. Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor 32 tot 45 uur per week met 9-uursdiensten in een 24/7 rooster. De aanstelling is eerst voor bepaalde tijd volgens de arbeidsvoorwaarden van de AMS, met de intentie tot vast dienstverband en toetreding tot de vakgroep bij gebleken geschiktheid. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Vacature per: 
vrijdag, 17 september, 2021
% FTE: 
100.00
Contractvorm: 
Bespreekbaar
Duur functie: 
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
maandag, 18 oktober, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Ben je enthousiast?
Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 17 oktober 2021 via de knop 'Solliciteren'.
Je bent van harte welkom om een dag mee te kijken en kennis te maken. Neem hiervoor en voor meer informatie over deze functie contact op met Trea Sandjer, medisch manager SEH, telefoonnummer 06-112 221 61, e-mail t.sandjer@treant.nl of met Ageeth Blaauwgeers, managementassistente vakgroep SEG, telefoon 088-129 2121.
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.
Op deze functie is het screeningsbeleid van Treant Zorggroep van toepassing. Voor aanstelling vragen wij je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.
Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.