Menubalk - In- uitloggen

Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) is gevestigd in Winterswijk en geworteld in de Oost-Achterhoek. In 2017 vond een bestuurlijke fusie plaats met het Slingelandziekenhuis in Doetinchem, in de Santiz organisatie. Santiz beschikt over 500 bedden, meer dan 2000 fte aan medewerkers en 170 fte aan medisch specialisten. Het SKB is een modern ziekenhuis dat tweede lijns zorg biedt aan de ca. 100 000 inwoners van Winterswijk en omgeving. Het SKB levert een breed maar niet te diep pakket aan specialistische zorg, met ruim 1100 medewerkers en circa 80 medisch specialisten. Het patiëntencontact staat centraal en de patiënttevredenheid is hoog. Er wordt intensief samengewerkt met de eerste lijn en derde lijn, waarbij we telkens de beste oplossingen voor onze patiënten zoeken. De lijnen zijn kort en de sfeer is goed. Winterswijk is een gezellige en levendige plaats met uitgebreide winkel- en uitgaansmogelijkheden en een prachtige natuur.

 

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Intensive care
Ziekenhuis: 
Streekziekenhuis Koningin Beatrix
Locatie: 
Winterswijk
Plaats: 
Winterswijk
Website ziekenhuis: 
https://www.skbwinterswijk.nl/
Wij zoeken / wij bieden: 

De interdisciplinaire intensivistenvakgroep bestaat op dit moment uit 2 internist-intensivisten en 3 anesthesist-intensivisten die naast intensive care ook allen hun moederspecialisme uitoefenen. De intensivisten vervullen een belangrijke rol in de acute geneeskunde en op de spoedeisende hulp. Samen met de anesthesisten worden aanwezigheidsdiensten verricht (dag- en avonddiensten) ten behoeve van de intensive care en de acute geneeskunde/SIT/SEH. De afdeling is een gecombineerde IC/CCU en bestaat uit 8 bedden waarvan 4 met beademingmogelijkheden en CVVH. In 2017 werd een nieuw gebouwde, goed geoutilleerde intensive care afdeling betrokken. Als intensivist zult u participeren in de pool van intensivisten en in de vakgroep van uw moederspecialisme. De verhouding is nader te bepalen. Wij zoeken een flexibele, collegiale, ondernemende en breed georiënteerde nieuwe collega die samen met ons wil werken aan het verder uitbouwen van de ICU en acute-24-uurszorg. Intensivisten van de verschillende moederspecialismen en collega’s in de laatste fase van hun opleiding worden nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren. Wij bieden Een afwisselende functie met ontwikkelmogelijkheden, binnen een professioneel team met goede en prettige collegiale verhoudingen. Salaris conform AMS.

Vacature per: 
woensdag, 1 mei, 2019
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Vast dienstverband
Duur functie: 
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
maandag, 15 april, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie kunt u bellen met de heer Menno Beukema, Internist-Intensivist tel. 0543-544530/06-10909170 of Bert Bartelink, zorggroepmanager, tel 0543-544444. U kunt tot 15 april 2019 op deze vacature reageren via personeelszaken@skbwinterswijk.nl