Menubalk - In- uitloggen

Binnen de vakgroep Interne geneeskunde/MDL van de Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf St. Anna zorgroep U.A. (MSBA) ontstaat per 1 november 2021 wegens pensionering van een van de internist-oncologen een vacature voor een

Internist-oncoloog (0.8 FTE)

Het St. Anna ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis met vrijwel alle disciplines, ruim 100 specialisten en een capaciteit van 320 bedden. Wij bieden persoonlijke, kwalitatief hoogwaardige zorg en service in een aangename en dynamische omgeving, met een hecht team en goede samenwerking met partners in de omgeving en de 1e lijn. Gastvrij, dichtbij, en met persoonlijke aandacht. Betekenisvolle werkcontacten zijn voor ons vanzelfsprekend en we zijn ervan overtuigd dat persoonlijk werkgeluk bijdraagt aan een goede kwaliteit van zorg

De organisatorische eenheid Interne geneeskunde/MDL in het St. Anna ziekenhuis bestaat uit 7 internisten (waarvan twee internist-oncologen en een internist-hematoloog) en 4 MDL-artsen.

De afdeling hematologie en oncologie heeft een eigen afdeling met 12 klinische bedden en 15 bedden voor dagbehandelingen. Er is een nauwe samenwerking met het palliatief team en andere ondersteunende disciplines.

Poliklinische werkzaamheden worden breed ondersteund door casemanagers.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
St. Anna
Locatie: 
Plaats: 
Geldrop
Website ziekenhuis: 
https://www.st-anna.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Een enthousiaste, ambitieuze en gedreven allround internist-oncoloog voor een aanstelling van 0,8 fte

Affiniteit met algemene interne geneeskunde is vereist. Je participeert in de algemene interne diensten.

Wat betreft de hematologische en oncologische zorg is er een regionale samenwerking met het Catharina Kanker Instituut (CKI) Er worden vergaande gesprekken gevoerd m.b.t. intensivering hiervan, met als uiteindelijk doel participatie in het CKI. Derhalve zal een van de internist-oncologen van het Catharina ziekenhuis Eindhoven betrokken zijn bij de sollicitatieprocedure.

Omdat de vertrekkende oncoloog vanaf 1 september 2021 reeds gaat afbouwen is het moment van indiensttreding nog ter bespreking. Je wordt lid van het MSB en hebt een kennismakingsperiode van 6 maanden. Toetreding tot het MSB geschiedt conform de regels van het MSB.

Vacature per: 
maandag, 1 november, 2021
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
Onbepaald
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
maandag, 14 juni, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Interesse?
Je schriftelijke sollicitatie met Curriculum Vitae kun je tot en met 14 juni richten aan atpost@st-anna.nl ter attentie van Auke Post, internist, voorzitter van de vakgroep.

Voor nadere informatie betreffende deze vacature kunt je contact opnemen met Linda van de Winkel (L.vande.winkel@st-anna.nl), internist-oncoloog of een van de andere leden van de vakgroep via ons secretariaat: 040 286 4830.