Menubalk - In- uitloggen

De Medisch Specialistische Coöperatie Kennemerland U.A. (MSCK) bestaat sinds januari 2019 en is een apart bedrijf binnen het Spaarne Gasthuis. De MSCK vertegenwoordigt alle ruim 330 medisch specialisten werkzaam in het ziekenhuis en heeft ca. 160 personeelsleden in dienst waaronder ANIOS, secretaresses, chefs de clinique en research medewerkers. De meeste werkzaamheden worden uitgeoefend in het Spaarne Gasthuis. Als internist-vasculair geneeskundige/bariatrie wordt u lid van de MSCK.

Het Spaarne Gasthuis is één van de grootste topklinisch opleidingsziekenhuizen (STZ) in Nederland en heeft locaties in Haarlem en Hoofddorp. Bij het Spaarne Gasthuis werken zo’n 4200 medewerkers en ruim 330 medisch specialisten. In het Spaarne Gasthuis wordt zorg verleend vanuit de visie dat de patiënt bij ons “te gast” is. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Algemeen
Meervoudig profiel
Vasculaire geneeskunde
Ziekenhuis: 
Spaarne Gasthuis
Locatie: 
Haarlem en Hoofddorp
Plaats: 
Hoofddorp
Website ziekenhuis: 
https://werkenenleren.spaarnegasthuis.nl/
Wij zoeken / wij bieden: 

De functie|:
Wij zoeken een ambitieuze collega die houdt van aanpakken en initiatief neemt. Een goede sfeer en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Affiniteit met opleiding en onderwijs en wetenschap is een voorwaarde.

De afdeling:
De vakgroep interne Geneeskunde/MDL omvat 21 internisten en 11 MDL-artsen. De internisten hebben de werkzaamheden verdeeld in subgroepen bestaande uit oncologie (8 oncologen), nefrologie (6 nefrologen) en 7 algemene interne geneeskunde. De subgroep algemene interne geneeskunde omvat momenteel 2 endocrinologen, 1 vasculair geneeskundige, 2 internist-infectiologen,1 algemeen internist en 1 allergoloog-klinisch immunoloog. De subgroep levert hoogwaardige 2e lijns basiszorg. Daarnaast wordt er topzorg geleverd binnen het HIV-behandelcentrum, het diabetescentrum, het expertisecentrum obesitas en het expertisecentrum anabole steroïden. De vakgroep heeft een opleidingsbevoegdheid voor de eerste 4 jaar van de opleiding interne geneeskunde.

Wie wij zoeken:
Een internist met de aantekening vasculaire geneeskunde. Naast klinische en poliklinische taken zoeken we iemand die de vasculaire geneeskunde in de regio in samenwerking met de eerst lijn op de kaart zet.
Hiernaast verwachten we een actieve rol in het Bariatrie team, ook in de begeleidende rol voor de arts-assistenten en promovendi.

Wat wij bieden:
De mogelijkheid om toe te treden als lid van de vakgroep en de MSCK per 1 februari 2022.

Vacature per: 
dinsdag, 1 februari, 2022
% FTE: 
0.60
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
Reden vacature: 
Reageren voor: 
donderdag, 15 december, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Nadere informatie over deze vacature kan worden ingewonnen bij internisten Anneke van Paassen via apaassen@spaarnegasthuis.nl en Pim de Ronde via W.de.Ronde@spaarnegasthuis.nl.

Een schriftelijke reactie, vergezeld van een CV en eventuele referenties, kan voor 15 december 2021 gericht worden aan de heer dr. J.P. Ezechiëls, voorzitter Medisch Specialistische Coöperatie Kennemerland: MSCKwerving@spaarnegasthuis.nl.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en het navragen van referenties maken deel uit van de selectieprocedure.