Menubalk - In- uitloggen

Het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem is een middelgroot algemeen streekziekenhuis dat beschikt over nagenoeg alle medische disciplines.

De vakgroep interne geneeskunde bestaat thans uit 9 internisten met de aandachtsgebieden endocrinologie (2 endocrinologen), hematologie, oncologie en nefrologie. Naast de werkzaamheden die betrekking hebben op de diverse subspecialismen, oefenen wij ons vak in de volle breedte uit, en doen wij gezamenlijk ANW-diensten. De vakgroep heeft de opleidingsbevoegdheid voor de opleiding Interne Geneeskunde, en verzorgt de opleiding van co-assistenten (affiliatie met Radboud UMC)

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Meervoudig profiel
Endocrinologie
Ziekenhuis: 
Slingeland Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Doetinchem
Website ziekenhuis: 
www.slingeland.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Een endocrinoloog of een internist met gemengd profiel waaronder endocrinologie, die gedurende het zwangerschapsverlof van een van de vakgroepleden de poliklinische werkzaamheden kan overnemen. De vacature is beschikbaar per 23 november 2020, echter later starten (bij voorkeur uiterlijk 1 januari) is mogelijk. Participatie in de ANW-diensten wordt op prijs gesteld. Diabeteszorg is een substantieel deel van de poliklinische werkzaamheden. Een ervaren team van diabetesverpleegkundigen en een verpleegkundig specialist diabeteszorg is aanwezig ter ondersteuning, er is een nauwe samenwerking met de kindergeneeskunde m.b.t de begeleiding van adolescenten met diabetes. Daarnaast wordt de endocrinologie in de volle breedte uitgeoefend, waar nodig in goede samenwerking met andere regionale ziekenhuizen en het RadboudUMC.

Vacature per: 
maandag, 23 november, 2020
% FTE: 
0.60
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
tot 15 maart 2021
Reden vacature: 
zwangerschapsverlof
Reageren voor: 
maandag, 30 november, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Alexandra Mulder, internist-endocrinoloog (telefoon 0314-329659) of Job Huussen, internist-nefroloog en vakgroepvoorzitter (telefoon 0314-329550).

Uw sollicitatie met curriculum vitae kunt u richten aan Mw. A. Mulder via het e-mail adres a.mulder@slingeland.nl