Menubalk - In- uitloggen

Het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem is een modern en goed geoutilleerd ziekenhuis, waarin bijna alle specialismen aanwezig zijn. In het ziekenhuis werken ca. 1600 medewerkers en er zijn ca. 300 bedden in gebruik. Het Slingeland Ziekenhuis is een financieel en organisatorisch gezond ziekenhuis. Groot genoeg om alles in huis te hebben, klein genoeg om overzichtelijk en persoonlijk te zijn. De ligging in de Achterhoek biedt een zeer goede woonomgeving met uitstekende educatieve, sportieve, recreatieve en culturele voorzieningen

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Vasculaire geneeskunde
Ziekenhuis: 
Slingeland Ziekenhuis
Locatie: 
Doetinchem
Plaats: 
Doetinchem
Website ziekenhuis: 
www.slingeland.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Ben jij een enthousiaste en collegiale internist-hematoloog of internist-vasculair geneeskundige met hart voor je vak? Dan zoeken we jou.
Ten behoeve van tijdelijke uitbreiding van de vakgroep zoekt het MSC Slingeland op korte termijn een internist-hematoloog (0,6 fte) én een internist-vasculair geneeskunde (0,6 fte) voor de periode van tenminste 1 jaar.

De huidige vakgroep Interne Geneeskunde in het Slingeland Ziekenhuis bestaat uit negen internisten met de aandachtsgebieden Nefrologie, Endocrinologie, Oncologie en Hematologie. De vakgroep Interne Geneeskunde is actief betrokken bij het opleiden van AIOS en coassistenten in affiliatie met het Radboud UMC te Nijmegen. Daarnaast participeert de Interne Geneeskunde in wetenschappelijke studies.

De medisch specialisten, zowel vrijgevestigd als in loondienst (totaal ca. 140), zijn verenigd in het Medisch Specialistisch Coöperatief Slingeland U.A.

Wat vragen wij van jou?
De vakgroep interne geneeskunde zoekt ondersteuning van twee enthousiaste collega’s die passen binnen onze vakgroep en breed inzetbaar zijn. Je deelt onze ambitie tot het leveren van zorg op maat en het neerzetten van een goed opleidingsklimaat.
Je verricht op de polikliniek zowel werkzaamheden voor de algemeen interne geneeskunde als voor je eigen subspecialisatie, met daarnaast supervisie van kliniek en consulten. Tevens participeer je in algemeen intern geneeskundige diensten en als hematoloog daarnaast in de hematologie achterwacht diensten. Je draagt bij aan onderwijs voor a(n)ios, coassistenten, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en physician assistent. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je stressbestendig.
Het Slingeland ziekenhuis levert binnen de hematologie zorg volgens de Echelon C en participeert in HOVON studies. Voor de vacature van internist-hematoloog is het hebben van wetenschappelijke ervaring een pré.
Als internist-vasculair geneeskundige kom je de expertise van de vakgroep uitbreiden in een ziekenhuis dat beschikt over een eigen dialyse-afdeling met nauwe samenwerking met de vaatchirurgie. Je bent een teamspeler die graag oplossingsgericht werkt. Affiniteit met diabetes zorg is gewenst.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden twee afwisselende functies in een perifeer opleidingsziekenhuis bij een enthousiast en gemotiveerd team. We bieden een contract als internist in dienst van het MSC Slingeland U.A. van 0,6 fte voor de duur van tenminste één jaar.
Voor deze periode bieden wij een arbeidsvoorwaardenpakket conform AMS.

Vacature per: 
dinsdag, 14 september, 2021
% FTE: 
0.60
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
minimaal 1 jaar
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
woensdag, 29 september, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met drs. J. (Job) Huussen, internist-nefroloog en tevens vakgroep manager via j.huussen@slingeland.nl of telefonisch via het secretariaat op (0314) 32 95 50; of met dr. E.R. (Esther) van Bladel, internist-hematoloog via e.van.bladel@slingeland.nl of telefonisch via het secretariaat op (0314) 32 95 52.

Is je interesse gewekt?
Reageer dan door uiterlijk 28 september a.s. een sollicitatiebrief en CV te sturen via de website https://www.werkenbijslingeland.nl/