Menubalk - In- uitloggen

Samen voor goede zorg in de Achterhoek

Werken bij het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) is werken bij een gastvrij en betrokken ziekenhuis.
Wij zijn een grote werkgever in de regio Achterhoek. Bijna 1.100 medewerkers en 80 medisch specialisten werken in ons ziekenhuis in de directe zorg en ondersteunende afdelingen. Dagelijks worden moderne diagnostiek en behandelmethoden gecombineerd met aandacht voor de patiënt. Wij vinden goede zorg belangrijk en werken er elke dag aan om dit te verbeteren. Naast onze medewerkers en medisch specialisten zet een groot aantal vrijwilligers zich dag in, dag uit met veel enthousiasme in voor onze patiënten en bezoekers.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
SKB
Locatie: 
Plaats: 
Winterswijk
Website ziekenhuis: 
https://www.skbwinterswijk.nl/
Wij zoeken / wij bieden: 

Internist (-Oncoloog)

(0,8 fte)

 

De vakgroep Interne Geneeskunde is per direct op zoek naar een collega Internist-Oncoloog, als waarnemer voor een periode van tenminste 3 maanden.

Waar ga je werken?

Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) is een modern regionaal ziekenhuis in de Achterhoek. Ruim 1100 medewerkers en ruim 100 medisch specialisten weten dagelijks moderne diagnostiek en behandelmethoden te combineren met aandacht voor het individu en kwaliteitsbewustzijn.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een uitdagende en afwisselende functie binnen een collegiaal team in een prettige en informele organisatie. De lijnen zijn kort, zowel binnen als buiten het ziekenhuis. 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter-Paul Schiphorst (Medisch Coördinator Vakgroep Interne Geneeskunde) telefoonnummer 0543-544265.

 

Vacature per: 
vrijdag, 15 januari, 2021
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
tenminste 3 maanden
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
maandag, 1 maart, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter-Paul Schiphorst (Medisch Coördinator Vakgroep Interne Geneeskunde) telefoonnummer 0543-544265.

E-mail: p.p.schiphorst@skbwinterswijk.nl