Menubalk - In- uitloggen

SJG Weert is een dynamische organisatie die zich aanpast aan de uitdagingen van de hedendaagse gezondheidszorg. Het kleinschalige ziekenhuis, behorende tot de top 5 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland, kenmerkt zich door korte lijnen en levert op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg.

Wij bieden basiszorg in de volle breedte binnen de muren van SJG Weert of in samenwerking met partners in de regio. De klant staat daarbij steeds op de eerste plaats.

 

De vakgroep Interne Geneeskunde/MDL is onderdeel van het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) Weert. In MSB Weert zijn ongeveer 50 vrijgevestigd medisch specialisten verenigd, verdeeld over 18 specialismen.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
SJG Weert
Locatie: 
Plaats: 
Weert
Website ziekenhuis: 
https://www.sjgweert.nl/professionals/werken-in-sjgweert/vacatures/vacature/%21YToxOntpOjA7czoxNToidmFjYW5jeToyMjU2OTYxIjt9%21bb141635ed?2+Internisten+m%2Fv
Wij zoeken / wij bieden: 

Wat vragen we?

Vanwege de pensionering van een van de Internisten en de naderende pensionering van een andere internist zijn wij op zoek naar een internist-hematoloog en een internist oncoloog. Internisten met een dubbele registratie (hematoloog-oncoloog) worden tevens uitgenodigd te reageren. Van onze nieuwe collega verwachten wij dat deze naast zijn/haar aandachtsgebied de interne geneeskunde ook in de volle breedte zal beoefenen.

 

Wat bieden we?

Een uitdagende baan in een dynamische omgeving in een ziekenhuis dat volop in beweging is. Werken in deeltijd is bespreekbaar.

De praktijk wordt gevoerd in samenwerking met mw. N. Peters, mw. L. Kuijpers-Mannaerts, dhr. V. Marapin, dhr. A. Gajic, dhr. M. Jurgens (MDL arts), mw. M. van Boreen (CdC) en mw. M. Rijnders (CdC).

Toetreding tot de vakgroep vindt plaats volgens gemaakte afspraken binnen het MSB Weert

 

N.B.: Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.

Vacature per: 
zondag, 1 september, 2019
% FTE: 
100.00
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
zondag, 24 maart, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Wilt u meer weten?

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de internisten mw. N. Peters (internist-oncoloog) en dhr. V. Marapin, internist via tel.nr. 0495-572626 of via e-mail: v.marapin@sjgweert.nl.

 

Hoe kunt u solliciteren?

Heeft u interesse in deze functie? Dan verwijzen we u graag naar onze website: www.sjgweert.nl

Een assessment kan eventueel onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.