Menubalk - In- uitloggen

In verband met zwangerschapsverlof ontstaat er binnen de vakgroep Interne Geneeskunde in het SJG Weert een vacature voor een Internist-Oncoloog voor bepaalde tijd.

SJG Weert is een dynamische organisatie die zich aanpast aan de uitdagingen van de hedendaagse gezondheidszorg. Het kleinschalige ziekenhuis, behorende tot de top 5 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland, kenmerkt zich door korte lijnen en levert op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg. Wij bieden basiszorg in de volle breedte binnen de muren van SJG Weert of in samenwerking met partners in de regio. De klant staat daarbij steeds op de eerste plaats.

De vakgroep Interne geneeskunde / Maag-Darm- Leverziekten binnen het SJG Weert bestaat uit 6 internisten en 2 MDL-artsen, met daarnaast 1 chef de polikliniek en 1 chef de kliniek. De hemato-oncologie bestaat uit 2 internist-oncologen en 1 internist-hematoloog, ondersteund door 3 verpleegkundig specialisten.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
SJG
Locatie: 
Plaats: 
Weert
Website ziekenhuis: 
https://sjgweert.nl/
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken een enthousiaste internist-oncoloog met goede communicatieve en organisatorische vaardigheden. U oefent de oncologie in de volle breedte van het vak uit. Oncologie is een speerpunt van het ziekenhuis, er zijn op het gebied van oncologische zorg meerdere samenwerkingsverbanden met andere centra, zowel binnen als buiten de regio. De werkzaamheden zullen bestaan uit poliklinische werkzaamheden en deelname aan multidisciplinaire overleggen. Participatie in diensten behoort tot de mogelijkheden. De aanstelling is tijdelijk voor 4 maanden in verband met zwangerschapsverlof. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS-regeling.

Vacature per: 
maandag, 4 januari, 2021
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
4 maanden
Reden vacature: 
zwangerschapsverlof
Reageren voor: 
maandag, 9 november, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor extra informatie, of voor het sturen van een brief / CV, neem contact op met:

mevrouw M. Zijlstra, Internist - Oncoloog
tel.nr. 0495-572626, email m.zijlstra@sjgweert.nl