Menubalk - In- uitloggen

SJG Weert is een dynamische organisatie die zich aanpast aan de uitdagingen van de hedendaagse gezondheidszorg. Het kleinschalige ziekenhuis, gelegen in Noord-Limburg, behorende tot de top 5 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland, kenmerkt zich door korte lijnen en levert op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg. Wij bieden basiszorg in de volle breedte binnen de muren van SJG Weert of in samenwerking met partners in de regio. De klant staat daarbij steeds op de eerste plaats. De vakgroep interne geneeskunde bestaat uit 6 internisten, 1 MDL arts (binnenkort uitbreiding naar 2 MDL-artsen), 2 chefs de clinique (waarvan één op de poli en één op de afdeling werkzaam).

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Nefrologie
Ziekenhuis: 
SJG
Locatie: 
Plaats: 
Weert
Website ziekenhuis: 
http://www.sjgweert.nl/
Wij zoeken / wij bieden: 

Vanwege ziekte van één van onze internisten, zoeken wij een waarnemer. We zoeken een allround internist met brede visie, die thuis is in meerdere aandachtsgebieden, en bij voorkeur affiniteit heeft met nefrologische zorg. Wij bieden een contract voor 6 maanden, echter de kans dat dit verlengd wordt is groot. De hoeveelheid fte van het contract, gaat in overleg.

Vacature per: 
donderdag, 30 januari, 2020
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Waarneming
Duur functie: 
aanvankelijk contract voor 6 maanden. Eventuele verlenging mogelijk.
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
zondag, 1 maart, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor extra informatie, of voor het sturen van een brief / CV, neem contact op met één van onze internisten: Avalon de Graaf – den Brok (0643033126, a.de.graaf@sjgweert.nl), Antoni Gajic (0642220105, a.gajic@sjgweert.nl) of Laura Kuijpers - Mannarerts (0651236749, l.mannaerts@sjgweert.nl).