Menubalk - In- uitloggen

Wat ga je doen

Je gaat werken op de Spoed Eisende Hulp van ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. Daar ben jij de spil in het team van de SEH en werk je volledig mee in de patiëntenzorg. Daarnaast geef je supervisie aan een dynamisch team van SEH-verpleegkundigen, ANIOS SEH, A(N)IOS Interne Geneeskunde, Heelkunde en Huisartsgeneeskunde. Je hebt een belangrijke rol in de begeleiding en opleiding van deze jonge collega’s. Ook maak je deel uit van het reanimatieteam en het Spoed-Interventie-Team (SIT).

Lees hier hoe één van onze SEH-artsen het werken bij Treant Zorggroep ervaart. 

Treant heeft één SEH, gevestigd op ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. Deze SEH heeft een bovenregionale functie (PCI-centrum, trombolyse, acute vaatchirurgie, level 2 IC, CBRN en centrum seksueel geweld). PSA en spoedechografie zijn geïntegreerde onderdelen van de dagelijkse praktijk. De algemene regie van de SEH ligt in handen van de SEH-arts. Er is een nauwe samenwerking met de huisartsenpost en er zijn weinig zelfverwijzers. De samenwerking met andere specialismen is goed met korte lijnen. Locaties Bethesda in Hoogeveen en Refaja in Stadskanaal zijn basisspoedposten.

Om uitstekende zorg te kunnen bieden binnen de acute zorgregio, is de inzet van professionals hard nodig. De regio waarin je gaat werken heeft een uitdagende, zeer diverse patiëntenpopulatie. Het is een gebied waar werk en ontspanning goed gecombineerd kunnen worden. Een regio waar het prachtig wonen is met prima faciliteiten voor scholing, sport en hobby’s.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Acute geneeskunde
Ziekenhuis: 
Scherper, Treant Zorggroep
Locatie: 
Emmen
Plaats: 
Emmen
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

Wie zoeken wij

Ben jij die enthousiaste en ambitieuze collega die graag echt iets bij wil dragen op de SEH van een groot perifeer ziekenhuis met breed draagvlak voor het specialisme SEG? Dan ben je bij Treant Zorggroep aan het goede adres! 

De vakgroep Spoedeisende Geneeskunde bestaat nu uit 7 SEH-artsen en streeft naar 24/7 uitbreiding. In verband met tijdelijke uitval van een van onze collega’s zoeken wij een waarnemer voor de duur van 3 maanden (juni t/m augustus).

Als je niet volledig beschikbaar bent, dan staan we ook open voor waarneming van losse diensten. Als AIOS SEH nodigen we je graag uit om te solliciteren, zodat je direct kunt ervaren hoe interessant en uitdagend het werk op een perifere SEH is.

Wat bieden wij

Een dynamische functie met enthousiaste collega’s in een plezierige woon- en werkomgeving. Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor 0 tot 45 uur per week voor bepaalde tijd volgens de arbeidsvoorwaarden van de AMS (FWG voor AIOS SEH). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. 

Vacature per: 
woensdag, 2 juni, 2021
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
Reden vacature: 
Reageren voor: 
donderdag, 24 juni, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 24 juni 2021 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep solliciteer dan via Profit InSite. Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Yde Blaauw, SEH-arts KNMG, telefoonnummer: 06 41311718 /e-mail y.blaauw@treant.nl of met Ageeth Blaauwgeers, managementassistente SEG, telefoonnummer: 088-1292121.

Je bent van harte welkom om een dag mee te kijken en kennis te maken met de collega’s van de vakgroep en de SEH-afdeling.

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.