Menubalk - In- uitloggen

 

 

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Ouderengeneeskunde
Ziekenhuis: 
Saxenburgh Medisch Centrum
Locatie: 
Hardenberg
Plaats: 
Hardenberg
Website ziekenhuis: 
www.saxenburgh.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Voor het Saxenburgh Medisch Centrum zoeken wij in vervanging als gevolg van ziekte per zo spoedig mogelijk een 

Waarnemend klinisch geriater/internist ouderengeneeskunde (met eventueel ervaring / aantekening acute geneeskunde) voor de periode van 6 maanden.
voor 24 uren per week

Situatieschets
Je komt te werken in ons mooie nieuwe ziekenhuis. Het Saxenburgh Medisch Centrum is een basisziekenhuis, met korte lijnen. Er wordt op diverse vlakken samengewerkt met de omliggende ziekenhuizen, de ouderenzorgtak binnen onze eigen organisatie en met de huisartsen.

Binnen Saxenburgh heeft de geriatrie een uitstekende samenwerking met de andere poortspecialismen in de vorm van klinische medebehandeling en in consult setting, wordt de APOP op de SEH geintroduceerd als onderdeel van de eisen van de spoedzorg, wordt de  samenwerking ontwikkeld met de specialisten ouderengeneeskunde en de eerste lijn ten behoeve van een goed op elkaar afgestemde keten ouderenzorg 

Naast de polikliniek in Hardenberg wordt er spreekuur gehouden in Ommen en Coevorden. Naast een algemene polikliniek wordt er binnen de geheugenpoli samengewerkt met de afdeling neurologie en (neuro-)psychologie.

Het huidige team bestaat uit een internist ouderengeneeskundige, een klinisch geriater (nu met ziekteverlof) ,een verpleegkundig specialist geriatrie en een geriatrieverpleegkundige.

Wat ga je doen?
Alle voorkomende werkzaamheden

Informatie/reageren?
Neem dan contact op met Gijs Willemsen, internist ouderengeneeskunde via 06 81408088 / 0523- 276247 of stuur een mailbericht naar g.willemsen@sxb.nl

Vacature per: 
dinsdag, 1 februari, 2022
% FTE: 
0.60
Contractvorm: 
Waarneming
Duur functie: 
6 maanden
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
dinsdag, 1 maart, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Bellen met Gijs Willemsen