Menubalk - In- uitloggen

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Ouderengeneeskunde
Ziekenhuis: 
Saxenburg Medisch Centrum
Locatie: 
Plaats: 
Hardenberg
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

Het Saxenburgh Medisch Centrum zoekt wegens uitbreiding met spoed een

 

Internist ouderengeneeskunde of Klinisch Geriater

36-45 uren per week (vaste aanstelling)
 

Wat ga je doen?
Bij Saxenburgh heeft de geriatrie een uitstekende samenwerking met de poortspecialismen in de vorm van klinische medebehandeling en in consult setting. De geriatrie is volop in ontwikkeling. Zo wordt de APOP geïntroduceerd op de SEH als onderdeel van de kwaliteitseisen van de spoedzorgketen, en wordt de samenwerking met de specialisten ouderengeneeskunde en de eerste lijn verder uitgebreid. Ook zal de 24/7 consultatie bij specialistische geriatrische problematiek op de spoedeisende hulp worden vormgegeven. 

Jouw bijdrage is gewenst in de verdere professionalisering van de ouderen- en acute zorg

Naast de polikliniek in Hardenberg wordt er spreekuur gehouden in Ommen en Coevorden. Naast een algemene polikliniek wordt er binnen de geheugenpoli samengewerkt met de afdeling neurologie en (neuro-)psychologie. Voorts is er een goede samenwerking met de internisten.

Saxenburgh Medisch Centrum
Sinds september 2020 werken we in een mooi eigentijds ziekenhuis met alle moderne voorzieningen en voordelen van dien. Het Saxenburgh Medisch Centrum is een basisziekenhuis, met korte lijnen. Als onderdeel van de netwerkorganisatie Saxenburgh wordt samengewerkt met de ouderenzorg binnen onze eigen organisatie, huisartsen en omliggende ziekenhuizen. Het huidige team bestaat uit een internist ouderengeneeskundige, een klinisch geriater, een verpleegkundig specialist geriatrie en een geriatrieverpleegkundige. 

Wat kunnen wij jou bieden?
Een vast dienstverband in een kleine vakgroep met een grote diversiteit aan werkzaamheden! 

Salaris is maximaal € 12.572,-  bruto o.b.v. 45 uur per week (AMS). De Internist ouderen geneeskunde en Klinisch Geriater zijn lid van de Medische Staf. Het Saxenburgh Medisch Centrum heeft een enthousiaste gedreven medische staf die zich als kerndoel stelt topzorg te leveren. 

Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW

Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, opleidingen, een fietsplan, devices en nog een aantal opties.

Je kunt gebruik maken van aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Enthousiast geworden?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je kunt reageren tot 13 mei a.s. Wil je eerst meer informatie, of wil je liever eerst meelopen? Zodat je een inschatting kan maken of het echt bij jou past? We laten je graag zien hoe we werken. Daarvoor kun je contact opnemen met Gijs Willemsen, internist ouderengeneeskunde via 06-81408088/0523- 276247 of stuur een bericht naar g.willemsen@sxb.nl 

 

 

Vacature per: 
maandag, 9 mei, 2022
% FTE: 
100.00
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
vaste aanstelling
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
dinsdag, 8 november, 2022
Wijze solliciteren / informatie: