Menubalk - In- uitloggen

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Generalist
Ziekenhuis: 
Santiz
Locatie: 
SKB
Plaats: 
Winterswijk
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

Waarnemend internist

Vacaturenummer: SKB-1361

 

Door tijdelijke verschuivingen zijn wij op zoek naar een waarnemend internist (0,6 fte).

 

Werkt u graag in een ziekenhuis met korte lijnen? Herkent u zich in onze kernwaarden Goed, Veilig en Gastvrij? Bent u op korte termijn beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar u.

 

Wat gaat u doen

Binnen ons team van 8 internisten, die het vak in de volle omvang uitoefenen, gaat u aan de slag. Iedereen heeft zijn eigen aandachtsgebied(en). Werken in onze vakgroep betekent onderdeel zijn van een sterk team met korte communicatielijnen. Niet alleen onderling maar ook binnen de ziekenhuisorganisatie.

 

Wat vragen wij van u

U bent een enthousiaste en innovatieve collega die het vak interne geneeskunde in de volle breedte kan uitoefenen. U bent communicatief vaardig en investeert in samenwerkingsrelaties met patiënten en collega’s. U deelt de ambitie de interne geneeskunde op het snijvlak van eerste en tweede lijn, met de huisartsen, verder vorm te geven. Bij indiensttreding vragen wij u een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

 

Waar gaat u werken

De vakgroep interne geneeskunde bestaat op dit moment uit 8 internisten. Naast algemene interne geneeskunde zijn registraties in de aandachtsgebieden oncologie, hematologie, intensive care, acute geneeskunde, nefrologie en endoscopie aanwezig.

Wij bieden een goede sfeer, prima werkomgeving met uitstekende samenwerkingsrelaties met alle voorkomende medisch specialismen. Contacten met huisartsen zijn intensief en persoonlijk.

 

Wat bieden wij u

Een afwisselende functie binnen een professioneel team met goede en prettige collegiale verhoudingen. Een fijne dynamische werkomgeving in een streekziekenhuis, waar optimale zorg voorop staat. Een streekziekenhuis betekent een grote mate van zelfstandigheid en persoonlijke benadering tussen stafleden, medewerkers en het management. Wij bieden een arbeidsvoorwaardenpakket conform AMS.

 

Nieuwsgierig naar de organisatie

Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk en het Slingeland Ziekenhuis (SZ) in Doetinchem zijn sinds 2017 bestuurlijk gefuseerd. Santiz is de overkoepelende organisatie, met als gezamenlijke ambitie ‘een vitale Achterhoek’. Santiz staat voor een groep professionals in de zorg, die zich iedere dag samen inzet voor positieve gezondheid en zorg met menselijke maat. Santiz beschikt over ruim 500 bedden, ruim 2000 fte medewerkers en bijna 170 fte medisch specialisten. Meer informatie over de organisatie kunt u vinden op www.skbwinterswijk.nl

 

Wilt u meer informatie

Bel dan met drs. P.P.J.B.M Schiphorst, Internist, telefoonnummer 0543-544265 of met

Suzan Kroesen, Clustermanager, telefoonnummer 06-83414017.

 

Bent u enthousiast geworden

Solliciteer dan voor 6 mei 2019 via onze website: https://www.skbwinterswijk.nl/Vacatures/Waarnemend-internist/0/318/vac .

Vacature per: 
woensdag, 1 mei, 2019
% FTE: 
60.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
12mnd
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
maandag, 6 mei, 2019
Wijze solliciteren / informatie: