Menubalk - In- uitloggen

De Coöperatie Medisch Specialisten IJmond is een collectief van 60 medisch specialisten uit de vakgroepen Chirurgie, Dermatologie, Interne Geneeskunde, KNO, Longgeneeskunde, MDL, Orthopedie, Pathologie, Plastische Chirurgie, Radiologie en Urologie. De Coöperatie MSIJ voert zijn werkzaamheden grotendeels uit in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk.

Het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio Midden-Kennemerland. Het brandwondencentrum is onderdeel van het ziekenhuis.

De vakgroep Interne Geneeskunde RKZ bestaat uit 10 internisten. De hematologische zorg wordt door twee specialisten en een verpleegkundig specialist geleverd. Voorts zijn de aandachtsgebieden oncologie, infectiologie, endocrinologie, vasculaire geneeskunde en nefrologie vertegenwoordigd. De vakgroep neemt deel aan een groot aantal studies op het gebied van stolling en hemato-oncologie. Er zijn research verpleegkundigen aanwezig. Er wordt geparticipeerd in de opleiding van arts-assistenten en co-assistenten in samenwerking met het AUMC.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Rode Kruis Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Beverwijk
Website ziekenhuis: 
www.rkz.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste internist met registratie in het aandachtsgebied hematologie. Uitgesproken wetenschappelijke interesse en onderzoekservaring is vereist. Van de nieuwe collega verwachten wij tevens een actieve bijdrage aan opleiding en organisatorische taken binnen en buiten de vakgroep.

Wat bieden wij?

Wij bieden u een vaste aanstelling als lid van de Coöperatie MSIJ. Goodwill wordt vastgesteld conform regelgeving van de Federatie Medisch Specialisten.

Vacature per: 
dinsdag, 1 februari, 2022
% FTE: 
60.00
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
onbepaald
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
woensdag, 5 oktober, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Wilt u meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. drs. G. Lindauer, internist-hematoloog-oncoloog of mw. drs. M. Bartels, internist-nefroloog (0251-265555).

Kijk voor meer informatie over het Rode Kruis Ziekenhuis op www.rkz.nl.

 

Solliciteren

Stuur uw digitale sollicitatie met CV naar mbartels@rkz.nl. De sollicitatieprocedure sluit 5-10-2021. Gesprekken zijn voorzien voor 12 en 25 oktober aanstaande.