Menubalk - In- uitloggen

Het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) is een algemeen ziekenhuis voor de regio Midden-Kennemerland met een opnamecapaciteit voor 407 patiënten. Het Brandwondencentrum maakt deel uit van het ziekenhuis. Het Dialysecentrum Beverwijk is gelieerd aan het RKZ in een ZBC-constructie. Er zijn 12 hemodialysestations in het dialysecentrum en twee aansluitingen voor hemodialyse in het RKZ. Daarnaast zijn de behandelingen peritoneaal dialyse en thuishemodialyse aanwezig. Er is een goed lopende predialysepolikliniek en een groeiende populatie niertransplantatie-patiënten in samenwerking met het Amsterdam UMC, locatie AMC en VUmc .

 

De vakgroep Interne Geneeskunde RKZ bestaat uit 9 internisten en één chef de Clinique.  Er wordt geparticipeerd in de opleiding tot internist in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Nefrologie
Ziekenhuis: 
Rode Kruis Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Beverwijk
Website ziekenhuis: 
rkz.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

We zijn op zoek naar een internist-nefroloog die zowel de algemene interne geneeskunde als de nefrologie beheerst. Binnen het RKZ ziet u poliklinisch patiënten (algemene interne geneeskunde, nefrologie inclusief predialyse en post-transplantatie), superviseert u arts-assistenten en co-assistenten in de kliniek,  verzorgt u onderwijs in het kader van de opleiding interne geneeskunde en neemt deel aan de diensten interne geneeskunde. Binnen het Dialysecentrum Beverwijk  heeft u twee dialysegroepen en levert u samen met de twee andere nefrologen een 24/7 dienst t.a.v. de nefrologie.

Aanstelling in dienstverband vindt plaats volgens de voorwaarden van de AMS. Het betreft een contract voor 4 of 5 maanden, van 1 september 2019 tot 1 januari of 1 februari 2020. Het RKZ is goed bereikbaar met openbaar vervoer en eigen vervoer.

Vacature per: 
zondag, 1 september, 2019
% FTE: 
60.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
4 of 5 maanden
Reden vacature: 
zwangerschapsverlof
Reageren voor: 
zaterdag, 15 juni, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij drs. M. Bartels, internist-nefroloog (0251-783856, mbartels@rkz.nl) of drs. H. van den Broek, internist-nefroloog (0251-265245, hvandenbroek@rkz.nl)

 

Solliciteren

Uw schriftelijke reactie op de vacature kan gericht worden aan

Rode Kruis Ziekenhuis, t.a.v. Mw. drs. M. Bartels, voorzitter Maatschap Interne Geneeskunde, Postbus 1074, 1940 EB Beverwijk, of per e-mail mbartels@rkz.nl.