Menubalk - In- uitloggen

De Coöperatie Medisch Specialisten IJmond is een collectief van 50 medisch specialisten uit de vakgroepen Chirurgie, Dermatologie, Interne Geneeskunde, KNO, Longgeneeskunde, MDL, Orthopedie, Pathologie, Plastische Chirurgie, Radiologie en Urologie. De Coöperatie MSIJ voert zijn werkzaamheden grotendeels uit in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk.

Het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio Midden-Kennemerland. Het brandwondencentrum is onderdeel van het ziekenhuis.

De vakgroep Interne Geneeskunde RKZ bestaat uit 9 internisten. Naast endocrinologie zijn de vertegenwoordigde aandachtsgebieden oncologie, hematologie, vasculaire geneeskunde en nefrologie. Tevens is er een chef-de-clinique met aandachtsgebied infectieziekten. Er zijn 3 diabetes verpleegkundigen aanwezig en een MDO diabeteszorg. Er is een MDO endocrinologie met NWZ Alkmaar. Er zijn research verpleegkundigen om onderzoeksprojecten te begeleiden.

Voorts is er een samenwerkingsverband met de Nederlandse Obesitas Kliniek. In samenwerking met het Dialysecentrum Beverwijk wordt nierfunctie-vervangende therapie geleverd. Er wordt geparticipeerd in de opleiding van arts-assistenten en co-assistenten in samenwerking met het AUMC.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Endocrinologie
Ziekenhuis: 
Rode Kruis Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Beverwijk
Website ziekenhuis: 
www.rkz.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste internist met registratie in het aandachtsgebied endocrinologie, dan wel meervoudig profiel met endocrinologie. Van de nieuwe collega verwachten wij een actieve bijdrage aan opleiding, research en organisatorische taken binnen en buiten de vakgroep. Zij die binnenkort hun opleiding afronden worden eveneens uitgenodigd te solliciteren.

Wij bieden u een vaste aanstelling als lid van de Coöperatie MSIJ. Goodwill wordt vastgesteld conform regelgeving van de Federatie Medisch Specialisten.

Vacature per: 
maandag, 1 maart, 2021
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
onbepaald
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
donderdag, 1 oktober, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. drs. M. Bartels, internist-nefroloog of dhr. drs. T. de Nijs, internist-vasculaire geneeskunde (0251-265555).

Stuur uw digitale sollicitatie met CV naar mbartels@rkz.nl. De sollicitatieprocedure sluit 1-10-2020. Gesprekken zijn voorzien voor 22-10-2020 en 4-11-2020.