Menubalk - In- uitloggen

Werkomgeving

Het Beatrixziekenhuis ligt op een centrale plek in Nederland en maakt deel uit van Rivas Zorggroep en heeft locaties in Gorinchem (kruising A27/A15) en Leerdam (A2, A15 of A27). Met een groot aantal gedreven professionals staat het Beatrixziekenhuis garant voor hoogwaardige medisch specialistische zorg. Professionaliteit die u terugziet in de medische voorzieningen waarover we beschikken, in de kwaliteit van onze zorg en in ons brede aanbod van specialismen. Ons ziekenhuis is gedreven om ook in de toekomst uitstekende, eigentijdse zorg te leveren; dichtbij en betrokken. Mensgerichte zorg volgens het Planetree-concept staat daarbij voorop. Er is een zeer hechte band met de huisartsen in de regio en er zijn korte lijnen met de derde lijn.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Rivas zorggroep, locatie Beatrixziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Gorinchem
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

Binnen de vakgroep Interne geneeskunde/MDL van de Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf U.A. (MSB) ontstaat per 1 juni 2021 een vacature voor een

Internist / hematoloog (0,6 – 0,89 fte, in overleg)

 

De Vakgroep

De vakgroep bestaat uit 7 internisten en 3 MDL artsen en levert medisch specialistische zorg aan het Beatrixziekenhuis. Binnen onze groep zijn o.a. vertegenwoordigd: oncologie, hematologie, endocrinologie, vasculaire geneeskunde, infectieziekten, nefrologie en intensive care.

 

Wij vragen

Wij zoeken een enthousiaste, ondernemende internist-hematoloog. Ervaring binnen de oncologie en interesse voor de algemene interne geneeskunde is een pré. Onze nieuwe collega heeft bij voorkeur ook organisatorische vaardigheden en werkt graag in een klein ziekenhuis waar betrokkenheid en mensgerichte zorg belangrijke waarden zijn, in de behandeling voor onze patiënten en in omgang met collega’s en huisartsen. Hij/zij draait mee in de algemene diensten voor de kliniek en SEH, en is bereid te participeren in management en stafactiviteiten.

 

Vacature per: 
dinsdag, 1 juni, 2021
% FTE: 
0.89
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
onbepaald
Reden vacature: 
Reageren voor: 
maandag, 8 februari, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Meer informatie en solliciteren

Voor de functie van internist - hematoloog maakt een assessment deel uit van de selectieprocedure. U wordt lid van het MSB en heeft een kennismakingsperiode van 6 maanden. Toetreding tot het MSB geschiedt conform de regels van het MSB, op basis van een in- en uitverdienregeling. Daarnaast wordt u lid van de Verenging Medische Staf. U kunt voor meer informatie over de functie contact opnemen met:

• De heer M.M.J.A. van Bokhoven (internist):  (0183) 64 4382

• Mevrouw M.A. Davidis (internist): (0183) 64 4585

• De heer R.H. Chabot (neuroloog, voorzitter VMS/MSB/FMSB-bestuurslid) op telefoonnummer (0183) 64 4346

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren kan via deze link: https://www.rivas.nl/werken-en-leren/vacatures/vacature/show/vacature-id/1139021/.