Menubalk - In- uitloggen

Oncologie in Rijnstate 

De vakgroep interne geneeskunde van Rijnstate bestaat uit 30 internisten. Er is veel aandacht voor opleiding, wetenschap, innovatie  en kwaliteitsverbetering. De vakgroep heeft de opleidingsbevoegdheid interne geneeskunde voor de opleidingsduur van 4 jaar en verzorgt daarnaast de vooropleiding interne geneeskunde voor MDL, cardiologie, reumatologie, longziekten en geriatrie. De sectie hemato-oncologie bestaat uit 5 oncologen en 4 hematologen. Oncologie is een speerpunt van Rijnstate. In Rijnstate is de zorg voor mensen met kanker geconcentreerd in het in 2016 geopende Oncologisch Centrum op de hoofdlocatie in Arnhem.  Verschillende medische specialismen werken hier nauw samen om hoogwaardige en effectieve behandelingen te bieden. Een nieuwe oncologische verpleegafdeling met uitstekende faciliteiten zal eind 2021 in gebruik worden genomen.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Rijnstate Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
ARNHEM
Website ziekenhuis: 
www.rijnstate.nl en www.werkenbijrijnstate.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Vanwege de pensionering van een van onze collega’s zoeken wij een internist-oncoloog.

Je zet je in om de regionale oncologische zorg samen met de Alliantie Regionale Topzorg (A.R.T.Z.) verder te ontwikkelen. Je draagt actief bij aan multidisciplinaire samenwerking, zorgvernieuwing en de opleiding tot internist en oncoloog. Daarnaast verleen je algemene internistische zorg tijdens supervisie en diensten. Affiniteit met wetenschap en bestuurlijke ervaring zijn van meerwaarde voor onze vakgroep.

Rijnstate biedt jou

  • Een vaste aanstelling voor 0,8 fte door toetreding tot de vakgroep interne geneeskunde en de Coöperatie Medisch Specialisten Rijnstate (CMSR).
  • Een goed klimaat voor onderzoek en wetenschap.
  • Een enthousiaste, ambitieuze en laagdrempelige vakgroep interne geneeskunde.
  • De gevarieerde woonomgeving van de stad Arnhem met zowel de natuur, stadsparken als musea en theaters, met een centrale ligging binnen Nederland.
Vacature per: 
maandag, 1 november, 2021
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
onbepaalde tijd (na proefperiode)
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
zondag, 4 juli, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Ben jij de internist-oncoloog die wij zoeken? Reageer dan uiterlijk zondag 4 juli 2021 op deze vacature. De eerste gespreksronde vindt plaats op dinsdag 13 en woensdag 14 juli 2021. Richt je motivatiebrief en curriculum vitae aan de heer J.P. Heinen (Jeroen), vakgroepmanager via jheinen@rijnstate.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je via 088 005 6735 contact opnemen met Rutger Koornstra, Karin Beelen, Theo van Voorthuizen, of Maurice van der Vorst internist-oncologen, of via Jeroen Heinen, vakgroepmanager 088 005 6791.

Van alle medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervan worden vergoed.

 

 

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.