Menubalk - In- uitloggen

Ben jij die ambitieuze internist-vasculaire geneeskundige die wij zoeken, of rond jij de opleiding binnenkort af?

Wij zoeken een derde internist-vasculair geneeskundige (0,8 fte). Je werkzaamheden bestaan uit het doen van poli’s vasculaire geneeskunde, algemene interne geneeskunde en diabeteszorg. Daarnaast superviseer je arts-assistenten, co-assistenten en verpleegkundigen op de poli, in de kliniek en bij klinische consulten, bijvoorbeeld op het gebied van antistolling en diep veneuze trombose.

Je bent een (bijna) geregistreerde internist-vasculair geneeskundige, met brede internistische belangstelling. Je beschikt over goede communicatieve en vakinhoudelijke vaardigheden en beschikt over  organisatorische/management en logistieke kwaliteiten . Tenslotte heb je affiniteit met opleiden.

De vasculair geneeskundigen vormen samen met de endocrinologen en nefrologen het Diabetes Vasculair Adipositas Nefrologie Centrum (DIVAN), waarin ze samen met een team van gespecialiseerde verpleegkundigen streven naar optimale zorg voor patiënten met diabetes mellitus, vasculaire ziekten of morbide obesitas. Het DiVAN is onderdeel van het Rijnstate Vasculair Centrum een kennis- en behandelcentrum voor patiënten met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Er wordt daar multidisciplinair samengewerkt met vaatchirurgen, neurologen, cardiologen en dermatologen. De vakgroep is georganiseerd in secties en wordt ondersteund door een secretariaat, een team van polimedewerkers en een vakgroepmanager. Alle subspecialismen werken nauw samen met de omringende ziekenhuizen, alsmede het UMC St Radboud.

De Vakgroep Interne Geneeskunde Rijnstate bestaat uit 32 internisten. Naast de algemene interne geneeskunde heeft elke internist één van de aandachtgebieden endocrinologie, nefrologie, infectieziekten, vasculaire geneeskunde, hematologie, oncologie, ouderengeneeskunde, acute geneeskunde of intensive care. Als vakgroep vinden wij het belangrijk dat naast het doen van patiëntenzorg elk vakgroeplid kan excelleren op het gebied van opleiding, wetenschappelijk onderzoek of management.

In Arnhem Noord beschikt de interne geneeskunde over 80 bedden. Ook zijn de internisten werkzaam op de IC met 15 bedden en de MC met 6 bedden, alsmede op de dialyseafdelingen Arnhem Noord en Zevenaar die over 38 stations beschikken. Er is tevens een thuisdialyseprogramma.

Circa 35 AIOS en ANIOS zijn binnen de interne geneeskunde actief. De vakgroep heeft opleidingsbevoegdheid interne geneeskunde voor de opleidingsduur van 4 jaar en verzorgt daarnaast de basisopleiding voor MDL, cardiologie, reumatologie, longziekten en geriatrie. Naast ANIOS, zijn co-assistenten, PA’s dialyse, verpleegkundig specialisten en verpleegkundig consulenten werkzaam binnen de interne geneeskunde.

Rijnstate biedt jou

  • Een vaste aanstelling voor 0,8 fte door toetreding tot de vakgroep interne geneeskunde en de Coöperatie Medisch Specialisten Rijnstate (CMSR).
  • Een goed klimaat voor onderzoek en wetenschap.
  • Een enthousiaste, ambitieuze en laagdrempelige vakgroep interne geneeskunde.
  • De vooruitstrevende atmosfeer van het multidisciplinaire vasculair centrum om in te werken.
  • De gevarieerde woonomgeving van de stad Arnhem met zowel de natuur, stadsparken als musea en theaters, met een centrale ligging binnen Nederland.
Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Vasculaire geneeskunde
Ziekenhuis: 
Rijnstate Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
ARNHEM
Website ziekenhuis: 
www.rijnstate.nl en www.werkenbijrijnstate.nl
Wij zoeken / wij bieden: 
Vacature per: 
donderdag, 1 april, 2021
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
onbepaalde tijd (na proefperiode)
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
donderdag, 1 oktober, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Ben jij de internist-vasculaire geneeskunde met brede algemeen internistische belangstelling die wij zoeken? Reageer dan voor 1 oktober 2020 op deze vacature. Richt je motivatiebrief en curriculum vitae aan de heer J.P. Heinen (Jeroen), vakgroepmanager via jheinen@rijnstate.nl. Gezien de gewenste startdatum van 1 april 2021 zullen wij op zo kort mogelijke termijn deze procedure een vervolg geven.

Ook internisten met een meervoudig profiel, waaronder vasculaire geneeskunde en endocrinologie en/of nefrologie en/of hematologie worden uitgenodigd te solliciteren.

 

Voor meer informatie over de functie kun je via 088 005 6735 contact opnemen met Houshang Monajemi of Marcel Hovens, internist-vasculair geneeskundigen, of via Jeroen Heinen, vakgroepmanager 088 005 6791.

Van alle medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervan worden vergoed.

 

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.