Menubalk - In- uitloggen

Radboud manier van werkenhttp://www.radboudumc.nl/werken-bij/de-radboud-manier-van-werken

De Radboud manier van werken wordt gedreven door de missie, visie en kernwaarden van het Radboudumc. In de overtuiging dat we onze strategie juist dan realiseren als medewerkers de Radboud manier van werken omarmen. Voor de Radboud manier van werken zijn onderstaande kernwaarden leidend:

  • Betrokken zijn: oprechte betrokkenheid bij het welzijn van onze medemens. Gekenmerkt door vakkundigheid en oprechte aandacht.
  • Excelleren: in het eigen werk en met elkaar.
  • Samenwerken in een team: zo worden prestaties behaald.
Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Ouderengeneeskunde
Ziekenhuis: 
Radboudumc
Locatie: 
Plaats: 
Nijmegen
Website ziekenhuis: 
www.radboudumc.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Je bent een gedreven en talentvolle klinisch geriater of internist ouderengeneeskunde, die niet alleen wil uitblinken in het eigen specialisme, maar ook nieuwe initiatieven wil ontplooien en actief wil sturen op kwaliteit van zorg en verbetering van welzijn voor oudere patiënten; kwetsbaar en niet-kwetsbaar. Je hebt de ambitie om academisch te werken, bent sterk in het geven van en omgaan met duidelijke feedback, je hebt aantoonbare organisatiekracht en je bent in staat om verandering tot stand te brengen, waarbij verbinden en samenwerken voor jou vanzelfsprekende kernelementen zijn.

Het liefst heb je al de nodige ervaring met onderzoek en/of onderwijs, maar in ieder geval wil je hierin een actieve rol vervullen. En gezien de samenstelling van ons team hebben we een voorkeur voor een gepromoveerde collega en/of een collega met een kwalificatie in onderwijs. Verder vind je het geen probleem om te participeren in diensten en zo samen met je collega’s 7x 24 uur continuïteit in de geriatrische zorg te waarborgen.

Sta je op het punt om je opleiding af te ronden en raakt deze omschrijving ook jouw competenties en loopbaandroom? Ook dan maken we graag kennis met je!

 Aanvullende informatie: https://www.radboudumc.nl/vacatures/96141-klinisch-geriater-internist-ouderengeneeskunde

Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werkenhttp://www.radboudumc.nl/werken-bij/de-radboud-manier-van-werken

 

 

 

 

 

Vacature per: 
vrijdag, 1 oktober, 2021
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
bepaalde tijd, 1 jaar met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd.
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
maandag, 26 april, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

de volledige inhoud van de vacature op de site van het RUMC: www.radboudumc.nl

Directe link:

https://www.radboudumc.nl/vacatures/96141-klinisch-geriater-internist-ouderengeneeskunde

Voorkeur voor wijze van solliciteren via bovenstaande link. Via website van Radboudumc.