Menubalk - In- uitloggen

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Radboudumc
Locatie: 
Plaats: 
Nijmegen
Website ziekenhuis: 
https://www.radboudumc.nl/vacatures/121141-internist-hematoloog
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken een collega met oprechte betrokkenheid bij patiënten en collega’s. Wij geloven dat innovatie in patiëntgerichte zorg gedreven wordt door bevlogen professionals die ruimte en vertrouwen krijgen en resultaatgericht samenwerken. Herken je jezelf hierin en wil je graag onderdeel uitmaken van ons team? Dan maken wij graag kennis met je.
Als internist-hematoloog binnen ons team neem je naast poliklinische werkzaamheden ook de taak van chef de clinique op je. Dit doe je samen met een aantal vaste collega hematologen.
De afdeling Hematologie van het Radboudumc wil graag op academisch topniveau presteren op gebied van onderzoek, onderwijs en persoonsgerichte patiëntzorg. Intensieve samenwerking met ons Laboratorium voor Hematologie biedt een optimale voedingsbodem voor klinisch, translationeel en fundamenteel academisch hematologisch onderzoek, ondersteund door ons KWF gecertificeerd trialbureau.
De afdeling Hematologie neemt deel aan het Radboudumc Centrum voor Oncologie met speciale expertise op het gebied van myeloide maligniteiten, stamceltransplantatie en cellulaire immunotherapie, onder andere natural killer cel, en CAR-T celtherapie en werkt zeer nauw samen met het laboratorium Hematologie. Daarnaast leidt de afdeling Hematologie het Hemofilie Behandel Centrum NEM(Nijmegen, Eindhoven, Maastricht), heeft de afdeling Hematologie een eigen aferese afdeling en werkt men nauw samen met stichting Matchis (nationale stamceldonorbank). Tevens is er sprake van een netwerksamenwerking in regionaal verband en met andere ziekenhuizen en in nationaal (HOVON) en internationaal (EORTC) verband.
Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.
Je bent een afgestudeerd (en eventueel gepromoveerd) internist-hematoloog met organisatiesensitiviteit en een goed inlevingsvermogen. Je schakelt eenvoudig tussen, en legt op een natuurlijke wijze verbinding met, diverse organisatieonderdelen. Daarnaast kun je uitstekend in teamverband en multidisciplinair werken. Uiteraard bezit je goede communicatieve vaardigheden en netwerkcompetenties.

Vacature per: 
donderdag, 1 september, 2022
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
De positie is voor een periode van 2 jaar. Na 2 jaar bestaat eventueel de mogelijkheid om, bij wederzijdse tevredenheid, te solliciteren naar een vaste stafplek. % FTE bespreekbaar.
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
maandag, 19 september, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Sollicitatie­procedure
Graag ontvangen we je sollicitatie vóór 19 september 2022. We nemen daarna snel contact met je op.
Contact
Heb je nog vragen over deze functie, neem dan contact op met dr. Michel Schaap, internist-hematoloog//waarnemend afdelingshoofd. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer direct’ op de website.

Is solliciteren nog een stap te ver, maar ben jij wel benieuwd wat het betekent om in deze functie te werken bij het Radboudumc? Neem dan ter oriëntatie eens contact op met de hierboven genoemde collega. Heb je een andere vraag? Bekijk dan onze pagina veelgestelde vragen.