Menubalk - In- uitloggen

Binnen de afdeling Interne Geneeskunde van het Radboudumc werken 250 professionals met hart en ziel om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren. De afdeling heeft zich gespecialiseerd in hoog-academische, derdelijns zorg en heeft een groot aantal internationaal erkende expertisecentra.

De patiëntenzorg is georganiseerd binnen vier secties: Endocrinologie, Vasculaire Geneeskunde, Diabetes en Infectieziekten/Acute Interne Geneeskunde. De afdeling levert een belangrijke bijdrage aan het bachelor- en master onderwijs van de faculteiten Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen, Tandheelkunde en aan de grootste opleiding van het ziekenhuis, de arts-assistenten.

De afdeling beschikt over een gerenommeerd onderzoekslaboratorium dat onderzoekers vanuit de hele wereld aantrekt om onderzoek te doen op het hoogste niveau. Global Health is een belangrijk thema en dit vind je terug in alle kerntaken.

Het Radboudumc
Het Radboudumc in Nijmegen wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Acute geneeskunde
Ziekenhuis: 
Radboudumc
Locatie: 
Plaats: 
Nijmegen
Website ziekenhuis: 
www.radboudumc.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Functieomschrijving

Een ambitieuze internist acute geneeskunde die graag een grote rol speelt in de verdere ontwikkeling van de acute interne geneeskunde. 

Als internist acute geneeskunde ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit, de aansturing en de efficiëntie van de zorg voor de patiënt met een vaak nog ongedefinieerde acute aandoening. Voor deze patiëntencategorie lever je 'zorg op maat', waarbij de patiënt een belangrijke stem in de behandeling heeft.

Samen met de stafleden acute geneeskunde richt je je op de internistische acute geneeskunde in de volle omvang. Met name zet je je in voor de patiëntenzorg op de Acute Opname Afdeling (AOA), bestaande uit 18 bedden, waar de acute geneeskunde 7 dagen per week zorg levert. 

Naast de patiëntenzorg houdt je je bezig met de opleiding in de acute interne geneeskunde met daarbij de focus op de spoedechografie. Ook speel je een belangrijke rol in de organisatie van de acute zorg in het Radboudumc en werk je dus discipline- en afdelingsoverstijgend. Hierbij zijn de ontwikkeling van een ziekenhuisbrede AOA en de optimalisatie van de inrichting van de acute zorg over het gehele ziekenhuis belangrijke elementen.

Ook speel je een belangrijke rol in de opleiding van verpleegkundigen, SEH-artsen in opleiding en AIOS interne geneeskunde, zowel in de verschillende stages acute geneeskunde als in de opleiding in de enkelvoudige en meervoudige differentiatie.

Daarnaast neem je deel aan het initiëren en uitbouwen van wetenschappelijk onderzoek. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team waarbij innovatie, patiëntgerichtheid en academische context hoog in het vaandel staan. 

Wij bieden je een stimulerend werkklimaat, waarin je het beste uit jezelf haalt en dit ten goede laat komen aan de doelen van het Radboudumc en van jezelf. De afdeling Interne Geneeskunde bevordert een positief-kritische cultuur waarin rationele keuzes voor kwaliteit worden gemaakt in een collegiale sfeer.

Profiel

Een ambitieuze internist acute geneeskunde met een focus op de academische patiëntenzorg en opleiding!

Je bent een (aankomend) internist acute geneeskunde met een brede belangstelling. Je doet je werk met bezieling, energie en enthousiasme. Dit komt tot uiting in de oprechte betrokkenheid bij de patiënt en zijn of haar kwaliteit van leven. Daarnaast ben je ook oprecht betrokken bij je collega’s. Je bent een teamspeler die gedreven is de zorg continu te verbeteren en daarbij verbindend te werk gaat. Je staat open voor zowel persoonlijke als vakinhoudelijke verdere ontwikkeling en je deelt kennis en ervaring met anderen.

Ook beschik je over goede didactische kwaliteiten en participeert actief in onderwijs, opleiding en wetenschap. Verder beschik je over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, overtuigingskracht, organisatiesensitiviteit en stressbestendigheid. 

Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

https://www.radboudumc.nl/vacatures/92521-internist-acute-geneeskunde

Vacature per: 
woensdag, 20 januari, 2021
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar, met uitzicht op vast contract
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
dinsdag, 2 februari, 2021