Menubalk - In- uitloggen

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Acute geneeskunde
Ziekenhuis: 
Radboudumc
Locatie: 
Plaats: 
Nijmegen
Website ziekenhuis: 
www.radboudumc.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

We zijn op zoek naar een gepromoveerde of bijna gepromoveerde internist-acute geneeskunde (0,8 fte), die een grote rol zal spelen in de verdere ontwikkeling van de acute interne geneeskunde. De kandidaat zet zich met name in voor de patiëntenzorg op de Acute Opname Afdeling die per januari 2020 in het Radboudumc van start gaat. Naast patiëntenzorg, zal de kandidaat zich bezig houden met opleiding in de acute interne geneeskunde met daarbij focus op de spoedechografie, maar zal ook een belangrijke rol spelen in de organisatie van acute zorg in het Radboudumc en zal in die zin discipline- en afdelingsoverstijgend werkzaam zijn. Belangrijke elementen zijn o.a. optimalisatie van de inrichting van de acute zorg van beschouwende specialismen binnen de SEH en de Acute Opname Afdeling. De kandidaat zal daarnaast een rol spelen bij het initiëren en uitbouwen van wetenschappelijk onderzoek. Kernwoorden zijn innovatie, patiëntgerichtheid en academische context. De kandidaat ziet zich daarom nadrukkelijk als onderdeel van een multidisciplinair team. Het nieuwe staflid zal deel uitmaken van de afdeling Interne Geneeskunde. De drie huidige stafleden acute interne geneeskunde richten zich op de internistische acute geneeskunde in de volle omvang. De acute interne geneeskunde speelt verder een belangrijke rol in de opleiding van verpleegkundigen, SEH-artsen i.o. en AIOS interne geneeskunde zowel in de verschillende stages acute geneeskunde als in de opleiding in de enkelvoudige en meervoudige differentiatie.

Het Radboudumc streeft naar excellentie in alle academische taken en wil de patiënt een belangrijker stem in het behandelteam geven. De internist acute geneeskunde is verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit, de aansturing en de efficiëntie van de zorg voor de patiënt met een vaak nog ongedefinieerde acute aandoening. De internist acute geneeskunde levert voor deze patiëntencategorie 'zorg op maat'.
 

Profiel

Je bent een gepromoveerde of bijna gepromoveerde internist-acute geneeskunde.
Je doet je werk met bezieling en enthousiasme, hetgeen tot uiting komt in oprechte betrokkenheid bij de patiënt en zijn kwaliteit van leven. Oprechte betrokkenheid heb je ook bij je collega’s. 

Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Organisatie

Binnen de afdeling Interne Geneeskunde van het Radboudumc werken 250 professionals met hart en ziel om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren. De afdeling heeft zich gespecialiseerd in hoog-academische, derdelijns zorg en heeft een groot aantal internationaal erkende expertisecentra. De patiëntenzorg is georganiseerd binnen vier secties: Endocrinologie, Vasculaire Geneeskunde, Diabetes en Infectieziekten/Acute Interne Geneeskunde. De afdeling levert een belangrijke bijdrage aan het bachelor- en master onderwijs van de faculteiten Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen, Tandheelkunde en aan de grootste opleiding van het ziekenhuis, de arts-assistenten. De afdeling beschikt over een gerenommeerd onderzoekslaboratorium dat onderzoekers vanuit de hele wereld aantrekt om onderzoek te doen op het hoogste niveau. Global Health is een belangrijk thema en dit vind je terug in alle kerntaken.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Arbeidsvoorwaarden

De aanstelling is per oktober 2019 voor de periode van anderhalf jaar. De functie is onderdeel van het plan voor de inrichting van de AOA waarover definitieve besluitvorming na advies van de Ondernemingsraad nog moet plaatsvinden.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc. 
 
Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

 

Vacature per: 
vrijdag, 1 november, 2019
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
1,5 jaar
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
donderdag, 29 augustus, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Opmerkingen en contactinformatie

Voor alle aanvullende vragen over de functie kun je contact opnemen met dr. Jacobien Hoogerwerf, internist-acute geneeskunde, telefoonnummer (024) 366 72 04 of prof. dr. Frank Bosch, hoogleraar acute interne geneeskunde, telefoonnummer (024) 361 88 19Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer naar functie’. 
 
Graag solliciteren vóór 29 augustus.