Menubalk - In- uitloggen

De afdeling Medische Oncologie is onderdeel van het Radboud Centrum voor Oncologie. Multidisciplinair werken staat hier hoog in het vaandel. Dit geldt zowel voor de patiëntenzorg als de research. De verpleegafdeling, dagbehandeling en polikliniek zijn geïntegreerd om een goede stroomlijning in de behandeling voor onze patiënten te waarborgen. Er is extra aandacht voor adolescenten en jong volwassenen (AYA) met kanker. Ingebed in patiëntenzorg vindt vroeg klinisch onderzoek, alsmede farmacologisch, pathologisch, genetisch en imaging gestuurd onderzoek plaats. Er is een nauwe relatie met het Laboratorium Tumorimmunologie.

Binnen de afdeling Medische Oncologie zijn momenteel 14 stafleden werkzaam (deels part-time verbonden aan onze afdeling). Enthousiaste en betrokken fellows, arts-onderzoekers en studenten dragen bij aan het goede onderwijs- en opleidingsklimaat van de afdeling.
 

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Radboudumc
Locatie: 
Plaats: 
Nijmegen
Website ziekenhuis: 
www.Radboudumc.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

 

Internist-oncoloog, aandachtsgebied Hoofd-hals en speekselklierkanker

 

Wegens uitbreiding van en verschuiving binnen de staf is er per direct een vacature voor een internist-oncoloog, die een belangrijke taak zal hebben bij de behandeling van patiënten met hoofd-halskanker en speekselklierkanker. Zowel ervaren oncologen als “jonge klaren”worden uitgenodigd te reageren. U heeft onderstaande taken:

 

Patiëntenzorg

U  bent verantwoordelijk voor de patiëntenzorg in de multidisciplinaire keten Hoofd-halskanker, waaronder ook speekselklierkanker valt. Naast nauwe samenwerking met Prof dr. Carla van Herpen, die ook dit gebied als aandachtsgebied heeft, werkt  u samen met de specialisten van de KNO en de mond-kaak-aangezichts chirurgie, de radiotherapie en de betrokken paramedici. U draagt zorg voor de patiënten die behandeld worden in de keten en draagt zorg voor het up-to-date houden van de richtlijnen. U biedt uiteraard poliklinische zorg. Daarnaast zult u ook zorgdragen voor andere algemene taken binnen de afdeling Medische Oncologie. U superviseert waar van toepassing fellows, een verpleegkundig specialist en casemanagers. U woont de overdracht van de Interne Specialismen bij en participeert in het dienstrooster.

 

Onderzoek

Voor de hoofd-halsketen bevordert U de inclusie van patiënten in trials en verbetert de kwaliteit van studies. Mogelijk zal van u een rol verwacht worden in de begeleiding van de onderzoekers.

 

Onderwijs

U bent onderdeel van het opleidingsteam en draagt bij aan het onderwijs aan en de supervisie van AIOS en co-assistenten. U participeert u in het onderwijs aan geneeskundestudenten en verpleegkundigen.

 

Profiel

U bent een  internist-oncoloog met hart voor academische patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs. U bent communicatief vaardig, flexibel, nauwkeurig, betrouwbaar en efficiënt. Het strekt tot uw aanbeveling als u gepromoveerd bent of met een bijna afgerond promotietraject bezig bent.

 

Vacature per: 
woensdag, 1 mei, 2019
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Vast dienstverband
Duur functie: 
onbepaalde tijd
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
vrijdag, 15 maart, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO UMC. Verder zijn o.a. van toepassing een TVO, een functiegebonden budget en een studieverlofregeling. Kinderopvang is op de universiteitscampus aanwezig.

Voor een kennismaking of vragen kunt u contact opnemen met prof. dr  Carla M.L. van Herpen, afdelingshoofd Medische Oncologie, 024-36 66 370.

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overlegd te worden.