Menubalk - In- uitloggen

Werken bij OLVG betekent werken in een groot topklinisch ziekenhuis waar opleiden, onderzoek en het voortdurend streven naar kwaliteitsverbetering voorop staan. We werken met elkaar aan een beter en gezonder Amsterdam. De patiëntengroep is zeer divers samengesteld, we hebben extra aandacht voor interculturele  zorg.

De vakgroep bestaat uit 31 internisten en 3 chefs de clinique, bijna alle aandachtsgebieden zijn vertegenwoordigd. Hemato-oncologie is een van de speerpunten van OLVG. De vakgroep werkt op 2 hoofdlocaties in Amsterdam Oost en West. Er is een palliatief team op beide locaties. Er wordt gewerkt aan lateralisatie van de klinische hemato-oncologie. 

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
OLVG
Locatie: 
Plaats: 
Amsterdam
Website ziekenhuis: 
www.olvg.nl
Wij zoeken / wij bieden: 
  • Ervaring: we zoeken een breed georiënteerde, ambitieuze hematoloog met liefst enkele jaren ervaring. Expertise in de intensieve hematologie (acute leukemie zorg) en interesse in participatie in de beenmergdiagnostiek vinden we belangrijk. Je bent bij voorkeur gepromoveerd en hebt affiniteit met opleiden.
  • Vernieuwing:  je voegt iets toe aan het team en wilt de organisatie van hemato-oncologische zorg in OLVG verder vorm geven.
  • We zoeken een collega die verbindt;  die dingen voor elkaar kan krijgen in samenspraak met specialisten, verpleegkundigen, patiënten en  management.
  • Leiderschapskwaliteiten: je hebt  interesse en vaardigheden om de positie van de hematologie-oncologie binnen en buiten het ziekenhuis te versterken.
Vacature per: 
donderdag, 2 januari, 2020
% FTE: 
0.90
Contractvorm: 
Vast dienstverband
Duur functie: 
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
zondag, 10 november, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een plezierige en toekomstgerichte werkomgeving. Er is een organisatiestructuur met resultaatverantwoordelijke units die rapporteren aan de raad van bestuur. Aanstelling vindt plaats in dienstverband, volgens OLVG beleid. Het dienstverband is in eerste instantie voor de duur van één jaar met de intentie tot aanstelling voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform de AMS  met een variabel salarisdeel. Indiensttreding is bij voorkeur zo spoedig mogelijk.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met de heer E.J.F.M. de Kruijf, internist-hematoloog telefoon 020- 5108661 of e-mail e.j.f.m.dekruijf@olvg.nl of mevrouw A.M. Gerrits, internist-hematoloog via 020-5992288 of e-mail naar a.m.gerrits@olvg.nl. U kunt ook contact opnemen met de heer dr. S. van Wissen, internist en unitvoorzitter via 020-5993503 of e-mail s.vanwissen@olvg.nl.