Menubalk - In- uitloggen

OLVG is een groot topklinisch opleidingsziekenhuis in het hart van Amsterdam. Het specialisme Hematologie en Oncologie (HO) valt binnen de unit Interne Geneeskunde. Het HO-team bestaat uit 4 hematologen, 5 oncologen, 2 chefs de cliniques en een hecht team van oncologieverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en andere zorgverleners.
Voor de oncologie is er een samenwerkingsverband met het BovenIJ ziekenhuis (Oncologisch Centrum Amsterdam). Ook is er intensieve samenwerking met het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, het Amsterdam UMC en de Hartwig Medical Foundation.
De internist-oncologen vervullen een belangrijke rol in de multidisciplinaire samenwerking binnen OLVG en zijn voortrekkers van de palliatieve zorg. Innovatieve behandelingen zoals immunotherapie worden in OLVG gegeven. De hematologie wordt in de volle breedte uitgeoefend, inclusief intensieve hematologische zorg (HOVON level C met leukemie inductiebehandelingen en post-transplantatiezorg). Als internist-oncoloog neem je ook deel aan algemeen internistische taken, waaronder diensten, de opleiding van AIOS en co-assistenten.
Werken bij OLVG betekent werken in een topklinisch ziekenhuis waar opleiden, innovatie, onderzoek en het voortdurend streven naar kwaliteitsverbetering voorop staan. We werken met elkaar aan een beter en gezonder Amsterdam in een stedelijke omgeving. De patiëntengroep is zeer divers samengesteld met extra aandacht voor interculturele zorg.
Er is een organisatiestructuur met resultaatverantwoordelijke eenheden (RVE’s) die rapporteren aan de Raad van Bestuur. De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 30 internisten en 3 chefs de clinique waarbij bijna alle aandachtsgebieden zijn vertegenwoordigd. De vakgroep werkt op 2 hoofdlocaties in Amsterdam Oost en West met tevens poliklinische zorg op locatie Spuistraat (Centrum). De poliklinische zorg vindt plaats op locatie Oost en West en klinische HO afdeling is gesitueerd op locatie West.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
OLVG
Locatie: 
Plaats: 
Amsterdam
Website ziekenhuis: 
https://www.werkenbijolvg.nl/vacatures/internist-oncoloog-63181.html
Wij zoeken / wij bieden: 

Wegens pensionering eind 2022 van een collega zijn wij op zoek naar een breed georiënteerde, ambitieuze internist-oncoloog.
Je hebt interesse in onderzoek en bent communicatief sterk. Verder ben je een collega die verbindt en leiderschap uitdraagt; die dingen voor elkaar kan krijgen in samenspraak met specialisten, verpleegkundigen, patiënten en management en de positie van de oncologie binnen en buiten het ziekenhuis versterkt.

Wij nodigen nadrukkelijk zowel jonge klaren als meer ervaren collega’s uit om te solliciteren.

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een plezierige en toekomstgerichte werkomgeving. Aanstelling vindt plaats in dienstverband, volgens OLVG-beleid. Het dienstverband is in eerste instantie voor de duur van één jaar met de intentie tot aanstelling voor onbepaalde tijd conform OLVG-beleid. Het salaris is conform de AMS met een variabel salarisdeel.

Vacature per: 
donderdag, 1 december, 2022
% FTE: 
90.00
Contractvorm: 
Vast dienstverband
Duur functie: 
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
dinsdag, 24 oktober, 2023
Wijze solliciteren / informatie: 

Interesse in deze vacature?
We ontvangen jouw sollicitatie graag voor maandag 24 oktober via de sollicitatiebutton.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 2 en 3 november. Wij stellen het op prijs als je hier alvast rekening mee wilt houden.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Emile Kerver, internist-oncoloog via 020 599 3849 of e-mail E.D.Kerver@olvg.nl of Baukje Flameling, internist-oncoloog via 020 599 3136 of e-mail B.Flameling@olvg.nl.
Indien bovengenoemde contactpersoon niet bereikbaar is, neem dan telefonisch contact op met de recruiter of mail naar recruitment@olvg.nl.
Je kunt ook contact opnemen met de heer dr. Sanne van Wissen, internist en unitleider, via 020- 020 510 8770 of per e-mail s.vanwissen@olvg.nl.