Menubalk - In- uitloggen

Op de afdeling interne-oncologie zijn vijfentwintig internist-oncologen werkzaam, waarvan vier binnen het aandachtsgebied uro-oncologie, in intensieve samenwerking met 3 uro-oncologische verpleegkundig specialisten. Er is een nauwe samenwerking met andere specialismen in tumorwerkgroepverband. Ons werk kenmerkt zich dan ook door intensieve multidisciplinaire samenwerking, patiëntgerichte zorg en een prettige werksfeer met korte lijnen. Tevens bieden wij de gehele differentiatie tot internist-oncoloog. De afdeling concentreert zich onder meer op de innovatieve behandeling van patiënten met urologische tumoren, met speciale aandacht voor prostaatcarcinoom en immunotherapie van het blaascarcinoom.
 
'Personalized medicine' en immunotherapie zijn speerpunten van ons instituut voor nu en de toekomst. Samenwerking met onderzoeksgroepen in het Nederlands Kankerinstituut (NKI) en met de afdeling klinische farmacologie en klinische immunotherapie zijn vanzelfsprekend.

 

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
NKI-AVL
Locatie: 
Plaats: 
Amsterdam
Website ziekenhuis: 
www.werkenbijavl.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

In verband met uitbreiding binnen de afdeling interne oncologie van het cluster Medisch Oncologische Disciplines (MOD) zoekt het Antoni van Leeuwenhoek een internist-oncoloog. Deze internist-oncoloog zal verantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling van de zorg en behandeling van onze uro-oncologiepatiënten en het verrichten, initiëren en begeleiden van translationeel- en klinisch-wetenschappelijk onderzoek.
 

Het betreft een contract voor onbepaalde tijd. Voor de diensten en supervisie draait de oncoloog mee in de internistenpool van 25 internist-oncologen. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de AMS-regeling. 
 

Vacature per: 
dinsdag, 26 maart, 2019
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Vast dienstverband
Duur functie: 
Onbepaald
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
woensdag, 26 juni, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie over de functie kunt u onze website bezoeken of contact opnemen met, dr. J.M.L. Stouthard Hoofd divisie MOD, of, Dr G.S. Sonke vakgroep hoofd Interne : Geneeskunde. Telefoon: 020 512 9060

U kunt solliciteren via de website: www.werkenbijavl.nl