Menubalk - In- uitloggen

Het MST is een topklinisch ziekenhuis met een nieuw ziekenhuis in Enschede, en buitenpoli's in Haaksbergen en Oldenzaal.

In het MST werken ca 250 specialisten. We beschikken over een thoraxcentrum, traumacentrum, oncologisch centrum en vrouw/kindcentrum. Er zijn 12 medische vervolgopleidingen waar  ca 100 arts assistenten opgeleid worden tot medisch specialist.

De vakgroep Interne Geneeskunde verricht zijn werkzaamheden met 22 internisten, en biedt een groot palet aan zorg waaronder dialyse, HIV zorg, ouderengeneeskunde, vrijwel alle oncologische behandelingen en intensieve hematologie

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Nefrologie
Ziekenhuis: 
Medisch Spectrum Twente
Locatie: 
Plaats: 
Enschede
Website ziekenhuis: 
www.werkenbijmst.nl of www.mst.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

 

Wij zoeken een stressbestendige all-round nefroloog, met belangstelling voor acute geneeskunde, wetenschap en/of VBHC, en een goed gevoel voor humor. 

In eerste instantie betreft het een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar als CdC, er is zicht op een vaste aanstelling.

Een assessment kan deeluitmaken van de selectieprocedure.

 

Vacature per: 
woensdag, 9 januari, 2019
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
Reageren voor: 
vrijdag, 1 februari, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie over deze functie kunt u bellen met mw. L. Straathof, internist-nefroloog of mw. dr. A.N.M. Wymenga, vakgroepsvoorzitter of  dhr. R. P. Ariës, voorzitter van de benoemingsadviescommissie, allen bereikbaar via telefoon (053) 487 20 00. Ook vindt u informatie op de website www.mst.nl.

De sollicitatiegesprekken met de benoemingsadviescommissie zijn op 12 of 13 februari as.

Uw schriftelijke sollicitatie, vergezeld van een curriculum vitae, kunt u voor 1 februari 2019 richten aan Medisch Spectrum Twente, t.a.v. de Raad van Bestuur en versturen via de website

www.werkenbijmst.nl.