Menubalk - In- uitloggen

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Nefrologie
Ziekenhuis: 
Medisch Centrum Leeuwarden
Locatie: 
Leeuwarden
Plaats: 
Leeuwarden
Website ziekenhuis: 
www.mcl.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Het Medisch Specialistisch Bedrijf Vrijgevestigd Collectief Leeuwarden (MSB VCL) is een maatschap van de vakgroepen cardiologie, dermatologie, gynaecologie, interne geneeskunde, KNO, longziekten, MDL, neurologie, oogheelkunde, orthopedie, plastische chirurgie, radiologie, reumatologie en urologie. Het MSB VCL voert zijn werkzaamheden grotendeels uit in het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). Het MCL is een groot en modern ziekenhuis, gelegen in het hart van Friesland en lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ).

 

Het MSB Vrijgevestigd Collectief Leeuwarden is per 1-9-2021 op zoek naar een internist-nefroloog (0,8 – 1 fte)

Wij bieden een dynamische functie in een opleidingsziekenhuis met een uitdagende en plezierige werkomgeving. Profiel Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die breed inzetbaar is voor onze algemene internistische zorg binnen Friesland en de nefrologische zorg in het bijzonder. Functie De nefrologische zorg wordt in de volledige breedte van het vak uitgevoerd. Dialyse behandelingen vinden plaats in ons NIAZ-geaccrediteerde dialysecentrum te Leeuwarden met een satellietlocatie in Heerenveen (www.dialysefriesland.nl). Enthousiaste participatie wordt gevraagd in onderwijstaken van de maatschap interne geneeskunde waaronder begeleiding en supervisie van zowel coassistenten als arts-assistenten. De vakgroep heeft een opleidingserkenning voor de eerste 4 jaar van de (voor)opleiding interne geneeskunde. De regionale samenwerking tussen zowel de Friese ziekenhuizen als de Friese internisten maatschappen onderling is in verdergaande ontwikkeling met de ambitie om hoge kwaliteit basiszorg en hoog-complexe zorg te leveren voor de Friese regio.

Ons aanbod

U komt in dienst bij het MSB VCL, met salariëring volgens AMS. Na een jaar dienstverband bestaat, bij wederzijdse wens, de mogelijkheid tot toetreding in de maatschap middels een in- en uitverdienregeling.

Informatie

U kunt meer informatie over deze functie inwinnen bij mw. M. (Margo) D. Themmen, internist-nefroloog en medisch coördinator dialyse (058-2863106) of dr. M. (Michiel) P. de Boer, internist-nefroloog en voorzitter van de maatschap (058-2866926). Zie www.msbvcl.nl voor informatie over het MSB VCL en www.mcl.nl voor algemene informatie over het ziekenhuis.

 

Sollicitatie

Een schriftelijke sollicitatie, voorzien van een curriculum vitae, kunt u tot maandag 17 mei richten aan: MSB VCL Postbus 8507 8903 KM Leeuwarden Of via e-mail: msbvcl-bureau@mcl.nl

Solliciteren kan ook via de button op de website van het MCL: https://www.mcl.nl/werken-in-het-mcl

Planning van gesprekken

De gesprekken zullen plaatsvinden in week 21 en 22 ( 25 mei -2 juni )

Vacature per: 
dinsdag, 27 april, 2021
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
onbepaald
Reden vacature: 
Reageren voor: 
maandag, 17 mei, 2021
Wijze solliciteren / informatie: