Menubalk - In- uitloggen

MSB Midden Nederland en Meander Medisch Centrum werken samen onder het motto “Steeds beter”. Een ieder levert vanuit zijn deskundigheid en competenties een bijdrage aan het realiseren van de ambities van zowel het MSB als het Meander. Goede patiëntenzorg, gastvrijheid en zorgvernieuwing staan bij ons hoog in het vaandel.
Binnen Meander is de sectie Interne Geneeskunde, MDL en Geriatrie onderdeel van MSB Midden Nederland. Ons primaire doel is het bieden van professionele patiëntenzorg. Hierbij staan de Meander kernwaarden: betrokken, deskundig en ambitie centraal. We verwachten van alle medewerkers dat zij, vanuit hun functie en kwaliteiten, hieraan een actieve bijdrage leveren.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Endocrinologie
Ziekenhuis: 
Meander Medisch Centrum
Locatie: 
Plaats: 
Amersfoort
Website ziekenhuis: 
www.meandermc.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Vanwege vervanging van vertrekkende collega zijn we per 1 januari 2022 op zoek naar een Internist- endocrinoloog voor 0,7 - 0,8 fte

Wij vragen
Een enthousiaste allround endocrinoloog met een ondernemende instelling. Ervaring op het gebied van endocrinopathieën ten gevolge van immunotherapie en kennis van de nieuwe technische ontwikkelingen op diabetesgebied strekken tot aanbeveling.
U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in relatie tot patiënten, verwijzers en medewerkers. Hierbij bent u in staat mensen te enthousiasmeren bij de ontwikkeling van nieuwe zorgconcepten. U heeft aantoonbare affiniteit met research, bij voorkeur met een afgerond promotietraject. U neemt actief deel aan de opleiding van onze arts-assistenten, co-assistenten, endocrinologie- en diabetesverpleegkundigen.

Wij bieden
Een ambitieuze vakgroep interne geneeskunde met de opleidingsbevoegdheid interne geneeskunde in affiliatie met het UMC Utrecht en betrokkenheid bij diverse STZ-expertisecentra. De internisten vormen een geïntegreerd organisatorisch en financieel verband met de MDL-artsen en geriaters.
In eerste instantie bieden wij een arbeidsovereenkomst voor een jaar volgens de arbeidsvoorwaarden van de AMS met nadien de mogelijkheid tot toetreding in het MSB als vrijgevestigd medisch specialist.

Vacature per: 
zaterdag, 1 januari, 2022
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
In eerste instantie bieden wij een arbeidsovereenkomst voor een jaar volgens de arbeidsvoorwaarden van de AMS met nadien de mogelijkheid tot toetreding in het MSB als vrijgevestigd medisch specialist.
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
dinsdag, 21 september, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Enthousiast geworden? Solliciteren op deze vacature kan tot 21 september 2021.

Voor nadere informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer drs. G.C. Mol, internist, voorzitter van de sectie, mevrouw dr. M.E. Sanson - van Praag, internist-endocrinoloog, of mevrouw dr. P.C. Oldenburg - Ligtenberg, internist-endocrinoloog via telefoon 033-8505050.

Solliciteer kan direct via de sollicitatiebutton op: https://werkenbij.meandermc.nl/vacaturebeschrijving/internist-endocrinoloog