Menubalk - In- uitloggen

Het Mariaziekenhuis Noord-Limburg (MZNL) is een financieel gezond, modern en dynamisch algemeen ziekenhuis met 365 bedden, 1000 medewerkers en 120 medisch specialisten, gevestigd in de grensregio van België en Nederland in de provincie Limburg (België). Het MZNL biedt de gelegenheid om werkplezier met woongenot te combineren in deze prachtige, bosrijke omgeving. Naast alle medische basisspecialismen, zijn ook de disciplines intensive care, nierdialyse, neurochirurgie, plastische chirurgie, radiotherapie, revalidatiegeneeskunde en PAAZ vertegenwoordigd. Multidisciplinaire samenwerking is uitgangspunt voor goede en innovatieve zorg. Het ziekenhuis werkt verder nauw samen met andere Limburgse ziekenhuizen en is lid van het Vlaams Ziekenhuisnetwerk Leuven. Het ziekenhuis heeft opleidingsbevoegdheid voor de opleidingen Interne Geneeskunde, Chirurgie, Orthopedie en voor co-assistenten. In het ziekenhuis zijn meerdere Nederlandse medische specialisten werkzaam.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Endocrinologie
Ziekenhuis: 
Mariaziekenhuis Noord Limburg (MZNL)
Locatie: 
Plaats: 
Pelt
Website ziekenhuis: 
www.mznl.be
Wij zoeken / wij bieden: 

De associatie Inwendige geneeskunde bestaat uit 22 internisten. Deze dynamische en jonge groep wenst de huidige samenstelling verder uit te breiden met een enthousiaste collega internist-endocrinoloog. Een gespecialiseerd team van diabetes verpleegkundigen staat ter beschikking voor diabeteszorg en -educatie. De associatie heeft opleidingsbevoegdheid voor de opleiding Inwendige geneeskunde en de opleiding van co-assistenten. Er is een wachtdienstregeling binnen de associatie van toepassing. De functie is zowel part-time als full-time uitvoerbaar. Ook als u nog in opleiding bent, wordt u aangemoedigd om op deze vacature te reageren.

Vacature per: 
maandag, 1 juni, 2020
% FTE: 
100.00
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
vast dienstverband
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
donderdag, 30 april, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Uw schriftelijke kandidatuur, samen met een curriculum vitae, dient gericht te worden aan:

Prof.dr. Bernard Himpens, algemeen directeur

Dr. Rik Verroken, hoofdgeneesheer / medisch directeur

Mariaziekenhuis Noord-Limburg vzw

Maesensveld 1

3900 Pelt (B).

 

Sollicitatie via het sollicitatieformulier op de website is eveneens mogelijk. Aldaar is aanvullende informatie te verkrijgen van de functiebeschrijving en het competentieprofiel.

Aanvullende informatie kunt u ook verkrijgen bij:

Dr. Bert Vanhauwaert, diensthoofd Inwendige geneeskunde. Telefoon: +32 11 826 110 E-mail: bvanhauwaert@mznl.be

Dr. Peggy Joosen, endocrinologe.  Telefoon: +32 11 826 110 E-mail: pjoosen@mznl.be

Dr. Rik Verroken, hoofdgeneesheer / medisch directeur. Telefoon: +32 11 826 478 E-mail: rverroken@mznl.be

Prof.dr. Bernard Himpens, algemeen directeur. Telefoon: +32 11 826 473 E-mail: bhimpens@mznl.be