Menubalk - In- uitloggen

Pantein is een veelzijdige speler in de zorg. De organisatie heeft één van de meest brede portfolio's van Nederland door de combinatie van het Maasziekenhuis, zorgcentra, thuiszorg en services aan huis. Dit zorgt voor een zeer brede en complete dienstverlening op het gebied van gezondheid en zorg. Zorg die dichtbij is en vertrouwd voelt, maar ook op-en-top medische zorg. Pantein werkt nauw samen met Radboudumc en Sint Maartenskliniek en partners in de wijk: huisartsen, verloskundigen, welzijnsinstellingen, onderwijs, ondernemers en gemeenten.
Alles is gericht op het bieden van een compleet en hoogwaardig zorgaanbod. Hiermee ondersteunt Pantein een goede gezondheid van de inwoners van Noordoost-Brabant en Noord-Limburg.
Op www.werkenbijpantein.nl vind je al onze vacatures en meer informatie over Pantein als werkgever. Op www.pantein.nl lees je meer over onze organisatie in het algemeen.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Maasziekenhuis Pantein
Locatie: 
Plaats: 
Boxmeer
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

Internist-hematoloog
Locatie Maasziekenhuis Pantein, Boxmeer

Wat ga je doen?
De vakgroep interne geneeskunde is op zoek naar een nieuwe collega Internist-Hematoloog. Als internist-hematoloog maak je deel uit van een gedreven vakgroep, die een centrale rol in het ziekenhuis vervult. De vakgroep bestaat uit 2 internist-oncologen, 1 internist-hematoloog, 1 internist-nefroloog, 1 internist-acute geneeskunde, 2 vasculair geneeskundigen en een internist-endocrinoloog.
Het Maasziekenhuis werkt op verschillende gebieden samen met partners. Op het gebied van de hemato-oncologie is er zeer intensieve samenwerking met het Radboudumc, o.a. door middel van een gezamenlijk multidisciplinair overleg. De ontwikkelingen op het terrein van samenwerking binnen de regio maken dat de vakgroep flexibel is en bereid is om zich buiten de gebaande paden te bewegen. Je participeert in de diensten, welke evenredig onder de collega’s zijn verdeeld.

Wat vragen wij van jou?
• Een allround Internist-Hematoloog, die ook affiniteit heeft met algemene interne geneeskunde;
• Naast vakinhoudelijke kwaliteiten dien je te beschikken over goede communicatieve vaardigheden.

Veilig werken staat bij Pantein voorop. Het is daarom belangrijk dat je op het moment dat je in dienst treedt in het bezit bent van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wat bieden wij jou?
• Een prettige werksfeer met korte lijnen en goede onderlinge collegialiteit;
• Arbeidsvoorwaarden conform AMS;
• Een dienstverband voor 0,6 FTE in een enthousiaste vakgroep.

Uiterlijke datum reactie
01-08-2021
Meer weten?
Het betreft hier een dienstverband voor 0,6 FTE per week. Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Brian Scholtes, internist–oncoloog via telefoonnummer 0485-845000 of via e-mail b.scholtes@pantein.nl.

Solliciteren?
Solliciteer direct via de vacature:
https://www.werkenbijpantein.nl/vacatures/internist-hematoloog/1159325

Vacature per: 
vrijdag, 1 oktober, 2021
% FTE: 
0.60
Contractvorm: 
Vast dienstverband
Duur functie: 
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
zondag, 1 augustus, 2021
Wijze solliciteren / informatie: