Menubalk - In- uitloggen

Pantein is een veelzijdige speler in de zorg. De organisatie heeft één van de meest brede portfolio's van Nederland door de combinatie van het Maasziekenhuis, zorgcentra, thuiszorg en services aan huis. Dit zorgt voor een zeer brede en complete dienstverlening op het gebied van gezondheid en zorg. Zorg die dichtbij is en vertrouwd voelt, maar ook op-en-top medische zorg. Pantein werkt nauw samen met Radboudumc en Sint Maartenskliniek en partners in de wijk: huisartsen, verloskundigen, welzijnsinstellingen, onderwijs, ondernemers en gemeenten.
Alles is gericht op het bieden van een compleet en hoogwaardig zorgaanbod. Hiermee ondersteunt Pantein een goede gezondheid van de inwoners van Noordoost-Brabant en Noord-Limburg.

Op www.werkenbijpantein.nl vind je al onze vacatures en meer informatie over Pantein als werkgever. Op www.pantein.nl lees je meer over onze organisatie in het algemeen.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Maasziekenhuis Pantein
Locatie: 
Plaats: 
Beugen
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

Vanwege zwangerschapsverlof komt er per juli 2022 een vacature vrij voor een internist-hematoloog voor de duur van minimaal 5 maanden. Afhankelijk van de verdere productiestijging zijn er eventueel mogelijkheden voor een langer dienstverband. Het betreft een vacature voor minimaal 0.5fte en afhankelijk van de wensen, maximaal 0.8 fte

 De vakgroep interne geneeskunde is een gedreven vakgroep, die een centrale rol in het ziekenhuis vervult. De vakgroep bestaat uit 2 internist-oncologen, 2 internist-hematologen,  1 internist-nefroloog, 1 internist-acute geneeskunde, 2 vasculair geneeskundigen en een internist-endocrinoloog. Op het gebied van de hemato-oncologie is er zeer intensieve samenwerking met het Radboudumc, o.a. door middel van een gezamenlijk multidisciplinair overleg. De ontwikkelingen op het terrein van samenwerking binnen de regio maken dat de vakgroep flexibel is en bereid is om zich buiten de gebaande paden te bewegen.

 

 

 

Wat vragen wij van jou?

  • Een allround Internist-Hematoloog;
  • Naast vakinhoudelijke kwaliteiten dien je te beschikken over goede communicatieve vaardigheden.

Veilig werken staat bij Pantein voorop. Het is daarom belangrijk dat je op het moment dat je in dienst treedt in het bezit bent van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

 

 

 

Wat bieden wij jou?

  • Een prettige werksfeer met korte lijnen en goede onderlinge collegialiteit;
  • Arbeidsvoorwaarden conform AMS;
  • Een dienstverband voor 0,5 tot 0,8 FTE gedurende minimaal 5 maanden in een enthousiaste vakgroep.

Meer weten?

Het betreft een tijdelijke vacature voor minimaal 0.5fte en afhankelijk van de wensen, maximaal 0.8 fte. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Brian Scholtes, internist–oncoloog via telefoonnummer 0485-8456100 of met Claudia Aarts, internist via telefoonnummer 0485-846342.

Het opvragen van een referentie kan deel uitmaken van de selectieprocedure (#1186635).

Vacature per: 
vrijdag, 1 juli, 2022
% FTE: 
0.60
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
minimaal 5 maanden
Reden vacature: 
zwangerschapsverlof
Reageren voor: 
vrijdag, 15 april, 2022
Wijze solliciteren / informatie: