Menubalk - In- uitloggen

Het Maasstad Ziekenhuis wil de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren. Wij doen dat vakkundig en zorgzaam. Door topklinische en top preferente zorg te bieden waarbij opleiden, kwaliteit en veiligheid voorop staan, optimaliseren we onze zorg en vertrouwen patiënten zich aan ons toe.

Het Maasstad Ziekenhuis is stevig verankerd in Rijnmond Zuid en heeft een diverse patiëntenpopulatie. De cultuur is te kenmerken als ‘Rotterdams’: handen uit de mouwen en directe communicatie.

Het Maasstad Ziekenhuis is lid van de vereniging Samenwerkende Topklinische Opleidings- Ziekenhuizen (STZ) en heeft de Joint Commission International (JCI) accreditatie behaald, waarbinnen kwaliteit en veiligheid voorop staan. Het ziekenhuis is aangesloten bij de Santeon Groep.
Onze groep kenmerkt zich door een bijzonder goede onderlinge sfeer zonder hiërarchie, waarin collegialiteit belangrijk is.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Maasstad Ziekenhuis
Locatie: 
Rotterdam
Plaats: 
Rotterdam
Website ziekenhuis: 
www.maasstadziekenhuis.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

De vakgroep hemato-oncologie kenmerkt zich door een goede onderlinge sfeer, waarin collegialiteit erg belangrijk is. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en continu op zoek naar verbeteringen. De kwaliteit van de zorg staat hoog in het vaandel en we participeren in vele landelijke en regionale wetenschappelijke studies. Wij vragen een internist-oncoloog met aantoonbare interesse in urologische, gastro-intestinale oncologie en palliatieve zorg voor een periode van 12 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.
Je hebt een grote betrokkenheid bij de patiëntenzorg; Je bent een gedreven teamspeler die bereid is om samen met ons het succes van de praktijk verder uit te bouwen.

De zorgeenheid interne geneeskunde / Longziekten / Maag-,darm- en leverziekten van het Maasstad Ziekenhuis heeft 5 verpleegafdelingen, een grote polikliniek, een (oncologische)dagbehandeling, een scopiecentrum en een hemodialyse-afdeling.

De vakgroepen interne geneeskunde en maag- darm- en leverziekten zijn eveneens actief in Spijkenisse Medisch Centrum, op de polikliniek, spoedpolikliniek, (oncologische)dagbehandeling, endoscopieafdeling en de hemodialyse afdeling. De klinische zorg wordt geleverd in het Maasstad Ziekenhuis. De vakgroep interne geneeskunde levert een belangrijke bijdrage aan ziekenhuis brede taken.

De maatschap interne geneeskunde / longziekten / maag-, darm- en leverziekten bestaat uit 33 stafleden. Naast een zeer breed georiënteerde praktijk, gericht op acute en hoog complexe zorg in het Maasstad Ziekenhuis en basale zorg in het Spijkenisse Medisch Centrum, is onze maatschap direct betrokken bij veel regionale samenwerkingsprojecten.

Medisch Specialistisch Bedrijf
De vrijgevestigd specialisten hebben zich verenigd in één maatschap, het Maasstad Medisch Specialistisch bedrijf (MMS). De interne geneeskunde vormt een organisatorische eenheid binnen het MMS.

Wat biedt het Maasstad Ziekenhuis jou?
- Inschaling conform AMS-regeling (cao ziekenhuizen)
- 0.8 FTE – 1,0 FTE (nader te bepalen)
- Contract via het Medisch Specialistisch Bedrijf
- Opleidingsbudget via AMS

Wat vraagt het Maasstad Ziekenhuis van jou?
- Je deelt onze ambitie tot het leveren van topklinische zorg passend bij de STZ, Santeon en JCI normen van ons ziekenhuis.
- Je communiceert helder en open met collega’s, patiënten en familieleden.
- Je bent een uitgesproken teamspeler.
- Managementvaardigheden of de wens om deze te ontwikkelen.

Vacature per: 
dinsdag, 26 april, 2022
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
Jaarcontract (bij geschiktheid uitzicht op een vast dienstverband)
Reden vacature: 
Reageren voor: 
dinsdag, 17 mei, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met: mw. B. Haberkorn internist-oncoloog en medisch manager oncologie /hematologie telefoonnummer 010-2911911.
U kunt uw sollicitatie sturen naar wilsw@maasstadziekenhuis.nl