Menubalk - In- uitloggen

Het Maasstad Ziekenhuis wil de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren. Wij doen dat vakkundig en zorgzaam. Door topklinische en top preferente zorg te bieden waarbij opleiden, kwaliteit en veiligheid voorop staan, optimaliseren we onze zorg en vertrouwen patiënten zich aan ons toe.

Het Maasstad Ziekenhuis is stevig verankerd in Rijnmond Zuid en heeft een diverse patiëntenpopulatie. De cultuur is te kenmerken als ‘Rotterdams’: handen uit de mouwen en directe communicatie. Het Maasstad Ziekenhuis heeft een acuut en topklinisch profiel.

Het Maasstad Ziekenhuis is lid van de vereniging Samenwerkende Topklinische Opleidings- Ziekenhuizen (STZ) en heeft de Joint Commission International (JCI) accreditatie behaald, waarbinnen kwaliteit en veiligheid voorop staan. Het ziekenhuis is aangesloten bij de Santeon Groep.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Acute geneeskunde
Ziekenhuis: 
maasstad ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
rotterdam
Website ziekenhuis: 
www.maasstadziekenhuis.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

De zorgeenheid interne geneeskunde / Longziekten / Maag-,darm- en leverziekten van het Maasstad Ziekenhuis heeft 5 verpleegafdelingen, een grote polikliniek, een (oncologische)dagbehandeling, een scopiecentrum en een hemodialyse-afdeling.

De vakgroepen interne geneeskunde en maag- darm- en leverziekten zijn eveneens actief in Spijkenisse Medisch Centrum, op de polikliniek, spoedpolikliniek, (oncologische)dagbehandeling, endoscopieafdeling en de hemodialyse afdeling. De klinische zorg wordt geleverd in het Maasstad Ziekenhuis.

De maatschap interne geneeskunde / longziekten / maag-, darm- en leverziekten bestaat uit 33 stafleden. Naast een zeer breed georiënteerde praktijk, gericht op acute en hoog complexe zorg in het Maasstad Ziekenhuis en basale zorg in het Spijkenisse Medisch Centrum, is onze maatschap direct betrokken bij veel regionale samenwerkingsprojecten.

Medisch Specialistisch Bedrijf

De vrijgevestigd specialisten hebben zich verenigd in één maatschap, het Maasstad Medisch Specialistisch bedrijf (MMS). De interne geneeskunde vormt een organisatorische eenheid binnen het MMS.

Wij zijn op zoek naar een internist acute geneeskunde. Je verricht je met name werkzaamheden op de spoedeisende hulp en het observatorium naast werkzaamheden in de kliniek en op de polikliniek in het Maasstad Ziekenhuis. Directe supervisie van arts-assistenten en het geven van onderwijs is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.

Wat vraagt het Maasstad Ziekenhuis van jou?

- Je deelt onze ambitie tot het leveren van topklinische zorg passend bij de STZ, Santeon en JCI normen van ons ziekenhuis.
- Je communiceert helder en open met collega’s, patiënten en familieleden.
- Je bent een uitgesproken teamspeler met gevoel voor verhoudingen en een verbindend karakter.
- Je hebt interesse en/of ervaring met opleiden

Wat biedt het Maasstad Ziekenhuis jou?

- Contract via MSB met uitzicht op een maatplek.

Vacature per: 
dinsdag, 19 april, 2022
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Vast dienstverband
Duur functie: 
onbepaald
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
dinsdag, 17 mei, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met: Dr. Van Noord, internist- acute geneeskunde/endocrinoloog en medisch manager interne geneeskunde op telefoonnummer 010-2911911

Uw sollicitatie kunt u richten aan drs. W.W.C.G Wils onze maatschapsmanager via Wilsw@maasstadziekenhuis.nl