Menubalk - In- uitloggen

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Ouderengeneeskunde
Ziekenhuis: 
Laurentius Ziekenhuis
Locatie: 
Roermond
Plaats: 
Roermond
Website ziekenhuis: 
https://www.werkenbijlaurentiusziekenhuis.nl/vacature/225868-klinisch-geriater-22-075
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zijn op zoek naar een klinisch geriater (tijdelijk)
Vacaturenummer 22-075, 0,8 fte

Wie ben jij?
Vanwege een ouderschapsverlof en zwangerschapsverlof zijn wij per direct op zoek naar een vervangend geriater tot eind november 2022.
Als geriater ben je met name belast met de spreekuren op onze polikliniek en consultatieve behandeling. Bij voorkeur doet je mee aan de 24-uurs bereikbaarheidsdiensten.

Jouw nieuwe werkplek
De vakgroep geriatrie bestaat uit een gedreven team van 4 geriaters en een internist ouderengeneeskunde (3.9 fte). In de afgelopen jaren is de vakgroep meermaals uitgebreid en zijn de werkprocessen vernieuwd. De geriatrie bestaat uit een polikliniek met onder andere een geheugenpoli, mobiliteitspoli, oncologiepoli en pre-dialyse poli (bv ikv dialogica studie). In maart 2022 verwachten wij te verhuizen naar een vernieuwde polikliniek.

Sinds eind 2019 is de Geriatrische Trauma Unit operationeel. Er vinden consulten en medebehandelingen plaats bij kwetsbare ouderen, vaak proactief opgestart door de geriatrieverpleegkundigen. De dag verzorging geriatrie levert een belangrijke bijdrage door observaties van klinische patiënten afkomstig van de diverse verpleegafdelingen. Meerdere geriaters zijn onderdeel van het Palliatief Advies Team en een aantal nemen ook actief deel binnen het COVID-team.

Naast interne werkzaamheden hecht de vakgroep veel waarde aan samenwerking met onze externe partners, te denken aan MDO’s met de MetGGz en casemanagers hulp bij dementie.
De ambities voor de komende jaren zijn onder andere gericht op het uitbreiden van multidisciplinaire samenwerking voor de kwetsbare oudere patiënt.

Wat vragen wij van jou?
• Je hebt een afgeronde opleiding tot basisarts;
• Je bent BIG geregistreerd.

Wat krijg je daarvoor terug?
• Salariëring geschiedt volgens de AMS-normen;
• Parttime functie voor 0,8 fte (andere invulling is bespreekbaar);
• Een contract tot eind oktober 2022.

Vacature per: 
maandag, 28 maart, 2022
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
tot eind oktober 2022
Reden vacature: 
zwangerschapsverlof
Reageren voor: 
dinsdag, 31 mei, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Mail dan met drs. G. Rouing, internist, afdelingsmanager 0475-382875 of mevrouw drs. Inge Welles, klinisch geriater 0475-382702.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.