Menubalk - In- uitloggen

De vakgroep geriatrie bestaat uit een gedreven team van 4 geriaters, een internist ouderengeneeskunde (3.8 fte) en 5 geriatrieverpleegkundigen. In de afgelopen jaren is de vakgroep meermaals uitgebreid en zijn de werkprocessen vernieuwd. De geriatrie bestaat uit een polikliniek met onder andere een geheugenpoli, mobiliteitspoli, oncologiepoli en pre-dialyse poli (bv i.k.v. Dialogica studie). Er worden AIO ouderengeneeskunde en (keuze)co-assistenten opgeleid.

Sinds eind 2019 is de Geriatrische Trauma Unit operationeel. Er vinden consulten en medebehandelingen plaats bij kwetsbare ouderen, vaak proactief opgestart door de geriatrieverpleegkundigen. De dagverzorging geriatrie levert een belangrijke bijdrage door observaties van klinische patiënten afkomstig van de diverse verpleegafdelingen. Meerdere geriaters zijn onderdeel van het Palliatief Advies Team.

Naast interne werkzaamheden hecht de vakgroep veel waarde aan samenwerking met onze externe partners, te denken aan MDO’s met de ambulante GGz en casemanagers “Hulp bij Dementie”.
De ambities voor de komende jaren zijn onder andere gericht op het uitbreiden van (transmurale) multidisciplinaire samenwerking voor de kwetsbare oudere patiënt.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Ouderengeneeskunde
Ziekenhuis: 
Laurentius Ziekenhuis
Locatie: 
Roermond
Plaats: 
Roermond
Website ziekenhuis: 
https://www.werkenbijlaurentiusziekenhuis.nl/vacature/3064537-klinisch-geriater-internist-ouderengeneeskunde-06-fte
Wij zoeken / wij bieden: 

Vanwege zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een waarnemend geriater of internist ouderengeneeskunde van 01-01-2023 tot 01-09-2023.
Als geriater / internist ouderengeneeskunde bestaat je werk uit spreekuren op onze polikliniek en consultatieve medebehandeling. Je doet mee aan de 24-uurs bereikbaarheidsdiensten.

Wat krijg je daarvoor terug?
• Prettige open werksfeer binnen een goed samenwerkend team;
• Ruimte voor individuele ontplooiing;
• Salariëring geschiedt volgens de AMS;
• Parttime functie voor 0,6 fte (uren in overleg);
• Werkdagen in overleg;
• Een contract tot 01-09-2023.

Vacature per: 
vrijdag, 18 november, 2022
% FTE: 
60.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
01-09-2023
Reden vacature: 
zwangerschapsverlof
Reageren voor: 
donderdag, 1 december, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met mevrouw drs. Linda Grossfeldt, klinisch geriater en medisch manager 0475-382702.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

Tot 02-12-2022 kun je reageren via het sollicitatieformulier. https://www.werkenbijlaurentiusziekenhuis.nl/vacature/3064537-klinisch-g...