Menubalk - In- uitloggen

Ons ziekenhuis kenmerkt zich door korte lijnen, prettige sfeer, en goede contacten met de verwijzers uit de regio Zoetermeer. Verder behoren wij tot de Reinier-Haga groep, met de lokatie Haga ziekehuis in den Haag en het Reinier de Graaf gasthuis in Delft. Binnen deze samenwerking kan het grootste deel van de patiënten met hun aandoeningen behandeld worden. Intensiveren van deze samenwerking maakt deel uit van onze visie.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Vasculaire geneeskunde
Ziekenhuis: 
LangeLand ziekenhuis
Locatie: 
Zoetermeer
Plaats: 
Zoetermeer
Website ziekenhuis: 
www.langeland.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken: Een jonge, enthousiaste collega, liefst met een afgeronde deelspecialistische opleiding hematologie, die gedurende een jaar ervaring wil op doen in een algemeen ziekenhuis. Ook collegae met een ander aandachtsgebied kunnen hun belangstelling laten blijken.

Werkzaamheden: U doet samen met een van de andere internisten de supervisie van de klinische afdeling, waar 2 arts-assistenten werkzaam zijn. Daarnaast zult U een aantal dagdelen polikliniek spreekuur doen. Hierbij ligt de nadruk op de hematologische patient, ook vanwege het vertrek van de hematoloog die vanuit het Haga ziekenhuis in het Langeland werkzaam was. Tevens begeleidt U patiënten met eerste lijns chemotherapie bij hematologische maligniteiten. Er is een goede samenwerking met de afdeling hematologie uit het Haga, mn op het gebied van hoog complexe zorg. Een collega uit het Haga zal in principe ook een dagdeel poli doen in Zoetermeer. U zult ingedeeld worden in het rooster voor de achterwachtdiensten interne geneeskunde in het LangeLand ziekenhuis. Poortartsen en SEH-artsen zijn werkzaam op de SEH afdeling en zullen U als achterwacht consulteren. Werkzaamheden zullen in principe 4 dagen per week betreffen.

Vacature per: 
zaterdag, 1 juni, 2019
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar, met uitloop naar 2 jr
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
vrijdag, 5 april, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor nadere informatie  over de functie kunt contact opnemen met Henk Waanders, internist, voorzitter vakgroep.

tel 079- 3462626 sein 2943  of 06-13121500

Uw sollicitatie brief kunt U zenden naar h.waanders@LLZ.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld