Menubalk - In- uitloggen

Het Jessa Ziekenhuis in Hasselt (op 30 km van Maastricht en 50 km van Eindhoven) behoort met zijn 982 bedden tot één van de grootste ziekenhuizen van Vlaanderen. Het werkt nauw samen met andere Limburgse ziekenhuizen en is lid van het Vlaams Ziekenhuisnetwerk Leuven. We brengen een volledig en innovatief medisch aanbod, waarbij de patiënt steeds centraal staat. Dagelijks streven meer dan 360 artsen en 3130 medewerkers naar een nog betere en veiligere behandeling. Het Jessa Ziekenhuis neemt frequent deel aan wetenschappelijk onderzoek en loopt in een aantal disciplines voorop. We investeren in vooruitstrevende therapieën, nieuwe technologieën én in onze mensen. Ons ziekenhuis biedt dan ook uitdagende loopbaanperspectieven en concrete groeikansen.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Infectieziekten
Ziekenhuis: 
Jessa Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Hasselt, Belgie
Website ziekenhuis: 
https://www.jessazh.be/
Wij zoeken / wij bieden: 

In het kader van de verdere uitbouw van de dienst infectieziekten en immuniteit zijn wij op zoek naar een deeltijds (50%) internist met bijzondere bekwaming in de infectieziekten.
Aantoonbare wetenschappelijke interesse strekt tot aanbeveling.
Uw werkzaamheden bestaan uit infectieziekten in de volledige breedte van het vak: Opnameafdeling, Polikliniek, erkend HIV Referentiecentrum incl. PEP/PrEP, erkende Travel Clinic, auto-immuniteit en immuundeficiënties en ziekenhuisbrede transversale consulten. Daarnaast is de dienst nauw betrokken bij het ziekenhuisbrede antimicrobial stewardship programma.
U bent bereid een praktijk uit te oefenen in groepsverband binnen de bestaande dienst Infectieziekten en Immuniteit over de verschillende campussen.
Ook als u nog in opleiding bent, wordt u uitgenodigd te reageren.

Vacature per: 
maandag, 1 augustus, 2022
% FTE: 
0.50
Contractvorm: 
Vast dienstverband
Duur functie: 
Onbeperkt
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
vrijdag, 3 juni, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

De kandidaturen met curriculum vitae dienen vóór 3 juni 2022 aangetekend toe te komen bij: mevr. Ingrid Lieten, voorzitter Jessa Ziekenhuis, Salvatorstraat 20 te 3500 Hasselt met kopie aan
Prof. dr. Peter Messiaen, arts diensthoofd infectieziekten en immuniteit.

Telefonische inlichtingen worden verstrekt door Prof. dr. Peter Messiaen, arts diensthoofd Infectieziekten en Immuniteit tel. 011/337662