Menubalk - In- uitloggen

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
's-Hertogenbosch
Website ziekenhuis: 
https://vacatures.jeroenboschziekenhuis.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Internist-Hematoloog, Bossche Specialisten Coöperatie 0,8/0,9 FTE De Bossche Specialisten Coöperatie u.a. (hierna BSC) is voor de vakgroep interne geneeskunde in het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) op zoek naar een internist-hematoloog.

Wie wij zijn: De BSC is het samenwerkingsverband van alle medisch specialisten die werken in het JBZ. De BSC staat voor samenwerken, met oog voor elkaar en elkaars talenten, bevlogen en energiek. Binnen onze coöperatie zetten wij ons gezamenlijk in voor voortreffelijke zorg met aandacht voor duurzame inzetbaarheid, mogelijkheden voor ondernemerschap en ruimte voor innovatie. Wij zijn een betrouwbare partner, voor onze medisch specialisten, patiënten en samenwerkingspartners. Zo kunnen wij samen met onze collega’s en onze partners het gezondheidswelzijn van de bewoners in de regio ‘s-Hertogenbosch verhogen.

De vakgroep De vakgroep interne geneeskunde bestaat momenteel uit 22 internisten, die hoogwaardige internistische zorg leveren. De internist-hematoloog zal deel gaan uitmaken van de subvakgroep hemato-oncologie. De subvakgroep hemato-oncologie bestaat uit 9 specialisten: 2 hematologen, 2 hemato-oncologen en 5 oncologen. Tevens zijn er voor de hematologie 3 verpleegkundig specialisten werkzaam, die poliklinische werkzaamheden verrichten en het hematologenteam bijstaan in de zorg voor hematologische patiënten. Wij zijn een level C-HIC C-SCT ziekenhuis (volgens HOVON echelonering) met een aparte isolatieafdeling met 8 bedden. Er is een actieve participatie in vele HOVON-trials en andere landelijke onderzoeken. Als subvakgroep hemato-oncologie dragen wij, samen met ons netwerk, zorg voor het best mogelijke gezondheidswelzijn van onze patiënten in Den Bosch en omstreken. Innovatie en aansluiten bij het veranderende zorglandschap vinden we belangrijk. Dit doen wij door nieuwe vormen van zorg aan te bieden, waaronder pro-actieve zorgplanning, het geven van hemato-oncologische behandelingen in de thuissituatie en het gebruik van keuzehulpen. Naast patiëntgebonden werk zijn we actief op het gebied van management, strategie, innovatie en opleiding.

Wij zoeken: Een ambitieuze allround hematoloog, die daarnaast het vak interne geneeskunde in de volle breedte kan uitoefenen. U levert hoogwaardige patiëntenzorg, zowel op de polikliniek als op een afdeling met intensieve hematologische zorg en levert een actieve bijdrage aan de HOVON. U bent een sterke persoonlijkheid en beschikt over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden. Aantoonbare wetenschappelijke belangstelling blijkens een afgerond promotie onderzoek strekt tot de aanbeveling. U heeft affiniteit met onderwijs en bent bereid een actieve bijdrage te leveren aan de opleiding van arts-assistenten. De huidige vacature betreft vervanging van een vakgroeplid voor 0,8/0,9 FTE

Vacature per: 
vrijdag, 1 juli, 2022
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
onbepaald
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
zaterdag, 30 april, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Nadere informatie? Voor meer informatie kunt u zich wenden tot dhr. Dr. J.F.M. (Hans) Pruijt, hemato-oncoloog, (voorzitter van de vakgroep (h.pruijt@jbz.nl), of een van de volgende vakgroepleden: mw. Dr. D.E. (Djamila) Issa, hematoloog of mw. Dr. A.H.E. (Alexandra) Herbers, hemato-oncoloog, via telefoonnummer (073)5538225. Voor informatie over de Bossche Specialisten Coöperatie kunt u contact opnemen met mw Dr. S.A.G. (Linda) Kemink, voorzitter, via telefoonnummer (073) 553 84 71. Reageren Uw motivatiebrief en Curriculum Vitae kunt u versturen tot en met 30 april via het online sollicitatieformulier www.jbz.nl/vacature