Menubalk - In- uitloggen

De Bossche Specialisten Coöperatie u.a. (hierna BSC) is voor de vakgroep interne geneeskunde in het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) op zoek naar een internist-infectioloog.

De vakgroep interne geneeskunde bestaat uit 22 internisten, die hoogwaardige internistische zorg leveren.

De internist-infectioloog zal deel gaan uitmaken van de subvakgroep algemeen interne geneeskunde.

De subvakgroep algemeen interne geneeskunde bestaat uit 6 ambitieuze internisten met verschillende aandachtsgebieden te weten endocrinologie, vasculaire geneeskunde, infectieziekten en acute geneeskunde. Momenteel is er ook een chef de clinique met een meervoudig profiel werkzaam binnen onze subvakgroep.

Als subvakgroep algemeen interne geneeskunde dragen wij, samen met ons netwerk, zorg voor het best mogelijke gezondheidswelzijn van onze patiënten in Den Bosch en omstreken. Dit doen wij door medisch inhoudelijk topklinische zorg te bieden maar dit doen wij ook door nieuwe vormen van zorg aan te bieden, zoals bijvoorbeeld op de intensieve samenwerkingsafdeling (ISA) waar we gezamenlijk met de geriater, longarts, cardioloog en de ziekenhuisarts zorg bieden voor patiënten met meervoudige complexe vraagstukken. Innovatie en aansluiten bij het veranderende zorglandschap vinden wij dan ook heel belangrijk. We hebben een actieve rol in het onderwijs en de opleiding. Naast patiëntgebonden werk zijn we allen actief op het gebied van management, strategie, innovatie en opleiding.   

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Infectieziekten
Ziekenhuis: 
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
's-hertogenbosch
Website ziekenhuis: 
De BSC is het samenwerkingsverband van alle medisch specialisten die werken in het JBZ. De BSC staat voor samenwerken, met oog voor elkaar en elkaars talenten, bevlogen en energiek.
Wij zoeken / wij bieden: 

Een ambitieuze internist-infectioloog die het vak interne geneeskunde in de volle breedte kan uitoefenen. Je gaat graag de uitdaging met ons aan het vak infectieziekten in het Jeroen Bosch Ziekenhuis verder te ontwikkelen.

Je bent een sterke persoonlijkheid en hebt een goede teamspirit. Samenwerken met andere collega’s in het interne en externe netwerk past bij jou. Je hebt affiniteit met onderwijs en bent bereid een actieve bijdrage te leveren aan de opleiding van arts-assistenten.

De huidige vacature betreft vervanging van een vakgroep lid vanwege pensionering voor 6/9 FTE per 1 april 2022.De verwachting is dat dit later dit jaar uitgebreid kan worden tot 7/9 FTE of 8/9 FTE.

Vacature per: 
vrijdag, 1 april, 2022
% FTE: 
60.00
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
maandag, 6 december, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Na een selectieprocedure die wordt uitgevoerd door de vakgroep en de

vacaturecommissie van de BSC bieden wij een lidmaatschap van de BSC.

Toetreding tot de BSC geschiedt conform een uniforme inverdienregeling.

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot dhr. S. Shamelian manager van de

vakgroep (s.shamelian@ jbz.nl) of mw. M.v. Apeldoorn, internist-infectioloog via

telefoonnummer: (073) 553-3081

Voor informatie over de Bossche Specialisten Coöperatie kunt u contact

opnemen met dr. S.A.G. (Linda) Kemink via telefoonnummer (073) 553 84 71.

Reageren?

Uw motivatiebrief en Curriculum Vitae kunt u versturen via het online

sollicitatieformulier www.jbz.nl/vacatures t/m 6 december 2021. Of rechtstreeks naar s.shamelian@jbz.nl