Menubalk - In- uitloggen

Wie wij zijn
De BSC is het samenwerkingsverband van alle medisch specialisten die werken in het JBZ. De BSC staat voor samenwerken, met oog voor elkaar en elkaars talenten, bevlogen en energiek. Binnen onze coöperatie zetten wij ons gezamenlijk in voor voortreffelijke zorg met aandacht voor duurzame inzetbaarheid, mogelijkheden voor ondernemerschap en ruimte voor innovatie. Wij zijn een betrouwbare partner, voor u als medisch specialist maar ook voor onze patiënten en onze samenwerkingspartners. Zo kunnen wij het gezondheidswelzijn van de bewoners in de regio Den Bosch verhogen vanuit deze kerngedachte.
De subvakgroep nefrologie maakt deel uit van de vakgroep internisten van de BSC. De vakgroep bestaat uit 22 ambitieuze internisten, die hoogwaardige internistische zorg leveren.

De subvakgroep nefrologie
Onze subvakgroep bestaat uit 6 internist-nefrologen. Wij bieden nefrologische zorg op topklinisch niveau.
Naast een collegiale en prettige werksfeer waarin laagdrempelig overleg plaatsvindt, houden we van een uitdagende werkomgeving, waarin innovatie en onderwijs belangrijk zijn.
Wij beschikken over
 Nefrologie afdeling met 12 bedden
 Dialyse Centrum met ruim 120 hemodialyse- en meer dan 20 peritoneaal dialysepatiënten
 Nachtdialyse
 ZBC voor dialysezorg in Ravenstein
 Uitstekend opleidingsklimaat (met perifere stage van de opleiding tot nefroloog in samenwerking met het RadboudUMC)

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Nefrologie
Ziekenhuis: 
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
's-Hertogenbosch
Website ziekenhuis: 
www.jbz.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

De Bossche Specialisten Coöperatie u. a. (hierna BSC) is voor de vakgroep Interne Geneeskunde in het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) wegens pensionering per 1 april 2022 op zoek naar een internist-nefroloog als vakgroeplid (6 dagdelen)

Het profiel
- U bent een ambitieuze, enthousiaste allround internist-nefroloog, die het vak interne geneeskunde in de volle breedte kan uitoefenen
- U levert hoogwaardige patiëntenzorg op een afdeling met diverse nefrologische problematiek en op de dialyse-afdelingen
- U hebt daarnaast ambities op organisatorisch/bestuurlijk niveau
- U hebt affiniteit met onderwijs en bent bereid een actieve bijdrage te leveren aan de opleiding van arts-assistenten, nefrologen in opleiding, coassistenten en verpleegkundig specialisten

Wij bieden
Een dynamische functie in een vooraanstaand centraal gelegen STZ opleidingsziekenhuis. De huidige vacature betreft vervanging van een vakgroeplid voor 6/9 FTE.

Vacature per: 
vrijdag, 1 april, 2022
% FTE: 
60.00
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
dinsdag, 30 november, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Interesse gewekt?
Uw reactie kunt u tot en met 30 november 2021 richten aan mw. dr. S.A.G. (Linda) Kemink, voorzitter van de Bossche Specialisten Coöperatie. Uw motivatiebrief en Curriculum Vitae kunt u versturen via het online sollicitatieformulier: www.jbz.nl/vacatures

Na een selectieprocedure, die uitgevoerd wordt door de subvakgroep nefrologie, bieden wij u een werkplek in een prachtig topklinisch ziekenhuis.

U wordt gevraagd referenties op te geven dan wel toestemming te verlenen referenties in te winnen.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de heer J.J. (Jaap) Beutler (J.Beutler@jbz.nl), mevrouw K.(Kristel) Koeijvoets (K. Koeijvoets@jbz.nl); mevrouw E.K. (Ellen) Hoogeveen (E.Hoogeveen@jbz.nl), mevrouw A. (Angèle) Kerckhoffs (A.Kerckhoffs@jbz.nl) of mevrouw W. (Watske) Smit (W.Smit@jbz.nl) of eventueel via telefoonnummer: 073-553 3701.

Voor informatie over de Bossche Specialisten Coöperatie kunt u contact opnemen met mw. dr. S.A.G. (Linda) Kemink via telefoonnummer (073) 553 8471.

Algemene informatie over het Jeroen Bosch Ziekenhuis staat vermeld op de website www.jbz.nl